sâmbătă, 2 martie 2013

VINERI CONCERTĂM LA BUCUREŞTI! MÂINE SUNTEM LA VESEUD!

MÂINE SUNTEM LA ORA 15 LA VESEUD!

Mâine, duminică 3 Martie, Cenaclul Lumină Lină va susţine un concert extraordinar la Veseud. Părintele Iulian, gazda noastră a pregătit comunitatea locală într-un mod cu totul special, fapt pentru care evenimentul de mâine se anunţă unul cu totul special. Va participa alături de noi şi Părintele Petru Vamvulescu. De la Mediaş vor fi veni Romică şi Alexandru, iar din Sibiu echipa obişnuită a cenaclului.
PE 8 MARTIE NE AŞTEAPTĂ BUCUREŞTIUL!
Dr. Codruţ Munteanu
 Domnul doctor Codruţ Munteanu, împreună cu unul din sponsorii echipei de fotbal Rapid Bucureşi, domnul Costel Moraru,pregătesc pentru vineri o reîntâlnire a publicului bucureştean cu Cenaclul Lumină Lină. Un spectcol despre mamă, părinţi şi dragoste de neam. Evenimentul se prezintă a fi unul cu totul special, urmând să se desfăşoare în sală şi în faţa unor invitaţi speciali din lumea spirituală a capitalei. Vom reveni cu amănunte.
DUMINICĂ 17 MARTIE CÂNTĂM ÎN VALEA AURIE!
Lăsatul secului va fi pentru Cenaclul Lumină Lină, un nou prilej de a ne reîntâlni cu publicul sibian. De data asta nu o vom mai face la A.S.T.R.A. sau la Biserica de pe Strada Dealului, ci în Cartierul Valea Aurie, la invitaţia preoţilor Valentin Sicoe şi Simion Săsăujan. Iată un mod inedit şi deosebit de a începe Postul Mare, alături de Cenaclul nostru şi de Maica Domnului, pe care o cântăm mereu cu multă dragoste în pricesnele noastre. Manifestarea va începe la ora 18.