INFO CENACLUL LUMINĂ LINĂ

Toți cei interesați de organizarea concertelor noastre sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon 0748219300 Deasemenea, vă rugăm să popularizați cât mai des pe paginile dumneavoastră de socializare informațiile despre concertele noastre și articole din acest blog. Vă mulțumim!

duminică, 17 martie 2013

VALEA AURIE UN CONCERT FRUMOS, SCURT ȘI MINUNAT!  Concertul din Valea Aurie a fost o poveste frumoasă și scurtă. Doar o oră și câteva minunte, la propunerea oarecum surprinzătoare a Părintelui Simeon. Care altfel ne-a lăudat  sincer     pentru acest concert. Atmosfera însă a fost una deosebită. Și trăirea credincioșilor. Chiar și ospitalitatea organizatorilor. Oamenii au cântat și au trăit ceva unic, și tocmai când ajunseseră la apogeu, când cântecele se încălziseră de trăire patriotică și duhovnicească, am fost invitați să ne oprim. Și ne-am oprit.

  
Dar mai bine să rămână tot ce a fost frumos. Pentru că, realmente totul a fost frumos. Un concert rar, urmat și de o agapă frățească din partea parohiei.

 Dar, cred că am mai fi putut fi lăsați să cântăm. E o părere personală. Nota 10 pentru public și pentru membrii cenaclului. I-am simțit uniți și minunați. 

Mulțumim și celor care au venit cu noi, prieteni și credincioși, destui de mulți la număr, ca o galerie de suflet și de mare condiție frățească.