joi, 14 martie 2013

ULTIMĂ ORĂ: Repetitii cu Ioan Ivan și o ședință de nou început!

Cenaclul Lumină Lină e din nou la treabă. Repetiții, proiecte de concert și analize vizavi de evoluția noastră în ultimile trei concerte, toate acestea au avut loc la întâlnirea din această seară, din Studioul Radio Trinitas Sibiu. A venit și Vald, a fost domnul Nelu Ivan( purtător al unui entuziasm minunat), Leonard, fetele, Ștefan, Mihai, Andrei, Angela, toți încercând să ne facem o autoanaliză cât mai corectă și să ne gândim la modul în care ne vom dărui la următoarele concerte.
În orice caz, se muncește. Și nu ne e indiferent modul în care vom prezenta la următoarele concerte.
În orice caz, îi informăm pe prietenii noștrii că vom avea multe noutăți și un tip de concert mai dinamic. Ne pregătim cu minte și cu suflet pentru locațiile în care vom reaprinde candela iubirii. Suntem aproape gata de drum și credem în reușita noastră. 
Îi salutăm pe toți cei ce ne scriu frumos pe blog și pe adresa mea. Nu sunt multe mesaje, dar sunt consistente și pline de bun simț. Se vede că prietenilor noștrii nu le e indiferentă starea noastră și viitorul cenaclului. Vă mulțumim frumos și vă dorim mereu aceeași atenție cu care ne înconjurați mereu!