miercuri, 20 martie 2013

DUMINICĂ ȘI LUNI VĂ INVITĂM LA TREI EVENIMENTE CU PULSUL 200!


DUMINICĂ RECITAL LA MONUMENTUL EROILOR DE LA ȘELIMBĂR
   Cenaclul Lumină Lină va cânta duminică la ora 17, înainte deci cu o oră de concertul propriu-zis din Biserică, mergem la Șelimbăr la monument, chiar la locul în care voievodul Mihai Viteazul a repurtat o mare bătălie la 1600, împotriva oștilor maghiare ardelene. Un loc ca un simbol, sau ca un exemplu pentru actuala generație de români, care considerăm că au nevoie de lecții adevărate de istorie, pentru a promova identiatea și bunul simț național. Mai ales că unii dintre cei ce ne cunosc, poate spre rușinea noastră identitară, nu au fost poate chiar niciodată în viața lor ca să se reculeagă în acest loc, aflat la doar 2 kilometrii de Mol-urile comerciale ale Sibiului... Moluri pe care cu siguranță că le frecventăm uneori foarte des...
  Invităm deci pe toți suporterii cenaclului nostru să vină alături de noi LA MONUMENT. Deci: Capul lui Mihai Vitezul de la Torda se ridică/ Și întreabă de ce țara a rămas așa de mică.



ANDREI LAZĂR NOUL SECRETAR AL CENACLULUI
Părintele Cătălin Dumitrean, împreună cu câțiva membrii de bază din Cenaclul Lumină Lină, au hotărât care este numele noului secretar cu probleme de propagandă și organizare a repetițiilor și a concertelor noastre. El este Andrei Lazăr, unul din oamenii cei mai devotați grupului nostru misionar, absolvent de teologie și cu certe calități umane și organizatorice. Sperăm ca Andrei să se mobilizeze și să se autodepășească, mai ales că de el va depinde de acum încolo o mare parte din reușita concertelor noastre.


LA CISNĂDIE CÂNTĂM TOTUȘI ÎN AER LIBER!

Fie ce-o fi luni cântăm la Cisnădie, ora 17, în curtea familie Strugar. Indiferent de condițiile climaterice Cenaclul Lumină Lină invită pe cei mai adevărați prieteni să vină la concert. Pe soare, pe ploaie, pe orice condiții. Sperăm ca organizatorii să nu se sperie de climă, pentru că noi oricum cântăm. E o dovadă de onestitate și seriozitate. Dacă e nevoie de corturi filigorii, bănci și alte anexe, rugăm familia Strugar să facă apel la toți cei dragi din oraș pentru a realiza un concert minunat. Vă așteptăm!