duminică, 12 mai 2013

LA BRAȘOV, LA BRAȘOV, AM SCRIS IUBIRE PE HRISOV!




   E din nou târziu. Ieșim din Brașov, la capătul unui concert mai mult decât frumos, de-a dreptul plin de suflet. Deși am fost la concurență serioasă cu FESTIVALUL JUNILOR BRAȘOVULUI. Dar lumea a venit. Și publicul a fost de-a dreptul minunat. Și Doamne, ce frumos au mai putut cânta oamenii aceștia. Ce energie și ce explozie de entuziasm!
   
 A fost mai întâi dragostea părintelui Vicențiu și a teologului Dragoș-fiul părintelui. Ei ne-au invitat și au făcut eforturi admirabile în calitate de organizatori. Atenți cu noi, prietenoși, ospitalieri, calzi la vorbă și minunați. Am simțit lucrul acesta și datorită Părintelui Protopop Dănuț Benga, un fin mărturisitor al iubirii de ortodoxie și neam.
Cenaclul și-a revenit imediat din letargia vacanței de primăvară și, și-a intrat optimist în drepturi odată cu piesa PRIMĂVARĂ DULCE. Iar apoi au urmat piesele noastre puternice și VINO ÎN RAI, DOAMNE EȘTI A MEA IUBIRE, RUGĂ PENTRU PĂRINȚI.
  Acum când ne întoarcem acasă ne dăm seama că Brașovul poate fi socotită o bornă de cotitură în istoria recentă a Cenaclului Lumină Lină. Mai ales, că membrii săi au fost apropiați și dăruiți pe scenă. De aici poate începe un nou drum. De la Brașov. Unde am fost reinvitați, evident în alte locații, ca să cântăm în luna septembrie. Și nu numai aici, ci și în Covasna, Cernăuți sau Fundata.
Iată și un fotoreportaj de zi reușită:
TRANSMITEM PACE ȘI SIMȚIM DUHUL COMUNIUNII

PĂRINTELE VICENȚIU ȘI UN DEBUT ÎN CENACLU: POETUL ROMEO ȘTEFĂNESCU
Să remarcăm frumusețea acestor poezii, pline de dar divin  și modul deosebit de liniștit în care Romeo Nicolae Ștefănescu transmite pace inimilor căutătoare de Dumnezeu... 
 CENACLUL LA DATORIE!