joi, 9 mai 2013

CENACLUL MERGE MAI DEPARTE!

HRISTOS A ÎNVIAT!


Activitățile Cenaclului Lumină Lină revin în actualitate. După o pauză de aproape trei săptămâni ne refacem forțele și ne regrupăm prin repetiția de astă-seară de la Biserica Sfântul Ioan Iacob Românul. De  dimineață m-am întâlnit cu mai mulți preoți, care au fost prezenți la un concurs pentru copii, în Aula Facultății de Teologie din Sibiu. Primul care m-a abordat direct a fost părintele protopop Gafton din Avrig. Redau cuvântul sfinției sale:
-Ce frumos a fost atunci, acum doi ani, în sala sporturilor. Când mai facem un concert?   Vreau să îl facem, de data asta în biserică!
- În iunie, e bine?
- Foarte bine! În 16 iunie vă așteptăm. Sunt onorat!
- Și noi părinte protopop, mai ales că ați avut dumneavoastră inițiativa de a chema  cenaclul și nu a fost doar solicitarea noastră de a ne primi.
...
Apoi m-am întâlnit cu părintele din Mateiaș, cu părintele din Bogatu și alți prieteni ai cenaclului.Cu toții se roagă pentru noi, pentru acest unic demers misionar și ne roagă să ne întețim activitatea și să nu ne lăsăm niciodată păgubași. Părintele din Bogata Olteană s-a declarat un fidel cititor al blogului nostru și chiar ne-a citat multe lucruri din cuprinsul său. Cuvinte și acțiuni care i-au făcut o deosebită plăcere duhovnicească.


Spre finalul amiezii, am fost sunat de doamna primar Lucia Magdalena Suciu din Chinteni-Cluj, care m-a uimit prin corectitudine și dorință de a simți frumosul cenaclului nostru. Doamna primar, pe care am cunoscut-o acum o lună, este un om a lui Dumnezeu, deosebit de ospitalieră, de eficientă și de practică în tot ceea ce întreprinde. Are curaj, bunătate și combativitate. La final mi-a spus că ne așteaptă cu drag și că dorește să realizăm un concert cât mai minunat pentru inimile oamenilor din Chinteni. 

  
În sfârșit, a venit și părintele Ucă din Cisnădie care dorește să mai aducă odată cenaclul în Sala de la Simba și să poată fi invitați la cererea publicului și Părintele Mărcuș împreună cu domnul Florin Busuioc. Zis și făcut.Cei doi și-au dat acceptul ca să cânte alături de cenaclul nostru și să ofere un concert de suflet cât mai frumos. Așadar, cenaclul merge mai departe. În mod frumos, onest și născător de evenimente adevărate. Rămâneți alături de noi!