duminică, 19 mai 2013

MINUNATUL PLOIEȘTI! MINUNATUL CIOCENI! AȘA ARATĂ ROMÂNIA ETERNĂ!

AVEM  TRADIȚIE! AVEM VIITOR! PLOIEȘTIUL CONFIRMĂ!
PREOȚI ADEVĂRAȚI! CU TOȚII AU APRINS O SFÂNTĂ LUMINĂ!
COPIII GRĂDINIȚEI SFINȚII ARHANGHELI  CU UN RECITAL DE EXCEPȚIE! FELICITĂRI DOAMNEI PREOTESE LUCIA LAZĂR ȘI TUTUROR REALIZATORILOR ACESTUI MOMENT!

PĂRINTELE GHEORGHE LAZĂR-SUFLETUL UNEI REUȘITE DE ZILE MARI! MULȚUMIM! IATĂ-L PLIN DE FERICIRE MULȚUMIND CENACLULUI ȘI PUBLICULUI!
ȘI DIVINUL PUBLIC CAMPION!
CIOCENI! CIOCENI! CIOCENI!
CASA INIMII NOASTRE!
Ne-a venit greu a crede că, după seara magnifică de la Ploiești, vom reuși să realizăm din nou un concert minunat la Cioceni. Deși, întotdeauna la Cioceni, datorită Părintelui Dumitru, familiei sale și ciocenenilor, toate concertele desfășurate în această localitate au fost mai mult decât deosebite. Și ceea ce a început printr-o temere, s-a plinit printr-un nou concert superb, plin de har și de entuziasm românesc.
Iată deci, că la numai câteva ore distanță, după flacăra aprinsă la Ploiești. Cenaclul Lumină Lină, reușește un nou recital de excepție. Rod al protecției pe care ne-o oferă Maica Domnului.

Colegii noștrii, deși puțin obosiți după ziua precedentă nu au stat  pe gânduri și s-au dăruit. Mai ales atunci când în calitate de conducător al cenaclului, sesizând oboseala acumulată am forțat limitele umanului și practic i-am reenergizat pe toți cei prezenți. Dar repet, nu este deloc meritul meu, ci numai și numai datorită iubirii pe care ne-o trimite Măicuța noastră.

Să remarcăm pe toți cei ce au cântat și modul în care au interpretat cântecele patriotice. Numai la cântecul TRĂIASCĂ ROMÂNIA, dacă mă gândesc bine, nu cred că a fost un singur om din public care să tacă și să nu se alăture demersului nostru.

La început, ca un prolog de suflete, copiii Cioceniului au fost extraordinari, oferind publicului un moment coregrafic popular plin de grație și autenticitate. Felicitări lor și doamnei preotese, care i-a pregătit așa de bine, fapt pentru care noi le mulțumim frumos și îi așteptăm la Sibiu, unde pe 30 Iunie vor fi invitații noștrii speciali.

La Cioceni a fost ca acasă. Mai mult decât atât ce am putea spune. Minunat!

Mulțumim Cioceni! Mulțumim Părinte Lazăr! Mulțumim frați români!