sâmbătă, 18 mai 2013

DUMNEZEU A COBORÂT LA PLOIEȘTI! SPECTACOLUL SPLENDORII! 10!10!10!



Nu știm dacă a fost concertul anului dar a fost minunat! Superb! Ploieștiul și publicul său  fierbinte a întrecut cele mai optimiste așteptări ale noastre. Trei ore  divine de concert și o gală de crezăminte românești dezlănțuite. Puține comunități au reacționat în asemenea fel. Incendiar și divin.
Meritul aparține deopotrivă Părintelui Lazăr Gheorghe, cât și Părintelui Dumitru din Cioceni. Primul a făcut eforturi organizatorice deosebite pentru primirea cenaclului. Iar părintele Dumitru, ca de obicei a fost inima noastră bună. Dânsul, doamna preoteasă și întreaga sa familie.
Aș vrea să spun, că îmi este foarte greu să descriu acest spectacol. Mă tem de cuvintele la superlativ pentru că ele nu pot reda focul duhovnicesc și patriotic al acestui eveniment. Numai cine a fost la Ploiești, a putut simți fiorul acesta splendid și modul de exprimare al unor oameni care la sfârșitul concertului nu ar mai fi plecat acasă, gratulându-ne cu cele mai minunate cuvinte. Am fost numiți divini, îngeri și oameni ai istoriei. Ce minunat! Ce oameni minunați!
Mulțumim tuturor. Greu de egalat un astfel de concert. 10!10!10!