joi, 22 august 2013

VEȘTI BUNE PENTRU IUBITORII CENACLULUI LUMINĂ LINĂ!

MAI ÎNTÂI UN MIC BILANȚ!

Turneul lunii august a fost o adevărată mană cerească pentru Cenaclul Lumină Lină. După neputințele lunii iunie, grație unei mobilizări de bun augur, vezi ședința de la Biserica de pe Dealului, de la sfârșitul lunii iulie, am reușit să ne readunăm și să reînviem într-o formulă frumoasă și cu mai mult sprijin în ceea ce privește infrastructura. Astfel, am văzut o altă determinare la unii membrii mai vechi ai cenaclului, și o deplină mobilizare a tuturor celor ce ne iubesc și ne sprijină logistic și moral:
NOUTĂȚI:
- Nelu Ivan, Părintele Cătălin și Ștefan Ion au devenit axul firesc și esențial al concertelor.
- Andrei Lazăr a arătat un nou apetit de exprimare, mai ales în plan organizatoric, dar să nu îi minimalizăm nici aportul implicativ la nivel vocal. Îi dorim să o țină tot așa...
-Adina Tomuța a preluat cu dibăcie sarcini organizatorice și pare o surpriză pentru toți implicația sa. Îi dorim smerenie și să nu slăbească ritmul.
- Doamna Mihaela a debutat împreună cu Andreea și Adina în noul trio feminin, și pare un câștig real pentru noi. Ne bucurăm de entuziasmul său.
-Cristina Raicea a revenit în cenaclu la nivel vocal unde este mult mai productivă. Are piese noi, o exprimare frumoasă și mai ales aduce cu sine experiența a zeci de concerte. Succes.
- Nelu și Cristi sunt tot lângă noi. Credincioși cenaclului, veseli și plini de bunăvoință. Le mulțumim.
-Mihai Doda în nota sa obișnuită. Este prezent și acest lucru este cel mai important.
-Dan Podoleanu cu un recital patriotic excelent. Revine încet-încet  la o dăruire totală pentru cenaclu. Noi îl iubim și îl așteptăm mereu.
-Alexandru e mereu prezent și un element sigur pentru cenaclu.
-Un plus și pentru implicare fraților Minea Florin și Mihai,.
-Frumoase, curate la inimă și ca o minune a vieți, au fost copilele: Ana,Cassiana și Rafaela. Cu ele creștem mereu spre puritate.
-Au fost prieteni mulți care ne-au sprijinit la fiecare concert și în acțiunile de fiecare zi: Claudia Nemeș, Mihaela și Simona Bercan, Adriana Ciuciuc și șoțul dânsei, Nelu din Cisnădie, Bianca Neamțiu și Adrian Bunaciu-șoferul microbuzului și mulți alții care s-au străduit să nu ne lase la greu și să fie mereu în slujba demnității noastre naționale.
Program viitor
   Deși, aveam foarte multe oferte de concerte, lipsa timpului și cu desăvârșire a banilor ne-au făcut să ne limităm aparițiile publice. Păcat, păcat, păcat că acest cenaclu nu poate fi de nimeni finanțat. Mai ales că are nevoie de puțini bani pentru o singură deplasare. Ce bine ne-ar prinde niște mici donații și ceva motorină pentru deplasări. Of Doamne, așa ne e dat nouă, să mergem cu greu înainte. Dar, să nu ne lăsăm. Scriu și acum că poate, doar și doar, citește cineva și i se îndură inima să sprijine această echipă de mărturisitori. Doamne Ajută!
CONCERTE
   Sunt destule, în Bunești-Vâlcea următorul pe 1 Septembrie, în Alma Vii pe 8 septembrie, e posibil unul în Cluj, apoi lângă Cluj și la Hădăreni Mureș(acesta e sigur).
Apoi vine Broșteniul, Cioceni-Ploiești, Mediaș etc. Deci, drumuri bune și iubire față de neam.
Părintele Cătălin