duminică, 9 iunie 2013

DOR DE CLUJ! O ZI FRUMOASĂ ÎN INIMA ARDEALULUI!

 CENACLUL EXISTĂ ȘI ESTE FRUMOS! BUCURAȚI-VĂ PRIETENI!
Concertul de la Chinteni a luat sfârșit de puține ore, dar ecoul său este încă viu în vibrația inimilor tuturor celor ce au fost acolo. Nu foarte mulți, nu foarte puțini, dar minunați și divini. Ca și acest extraordinar Chinteni, ca și această doamnă primar care simte românește și arde jertfelnic pentru comunitatea sa.
Cu o echipă redusă, am reușit un bun concert. Două ore și jumătate, din care mai mult de o oră au durat aplauzele publicului. Din timpul cântecelor, de după cântece și poate chiar de după spectacol. Piese noi și vechi, foarte multe. Aportul a fost bun al tuturor membrilor. A sunat frumos totul. Am văzut sute de ochi înlăcrimați, refrene cântate cu putere de oamenii acestui loc și dăruirea membrilor cenaclului, care au făcut tot ceea ce se poate pentru ca Părintele Cătălin să fie mulțumit. 

Mulțumim domnului Dinu Criste care a intermediat cu dragostea ce ne-o poartă acest concert. Mulțumim doamnei Lucia care ne-a făcut invitația de a reveni în toamnă, probabil într-o localitate vecină. Mulțumim părinților prezenți și minunaților români. Să fie primită și această zi de iubire și Maica Domnului să nu ne lase niciodată!



CU GÂNDURI, CU ZÂMBET, CU GREU, CU FRUMOS, NOI TOTUȘI CONTINUĂM
ȘI NU E PUȚIN!CENACLUL EXISTĂ ȘI ESTE FRUMOS! FIȚI ȘI VOI FRUMOȘI!
ȘI MAI SCRIEȚI ȘI VOI UN GÂND FRUMOS PENTRU ACEȘTI OAMENI LINI!
ESTE NEVOIE!
dumitreancătălin@yahoo.com