luni, 24 iunie 2013

DIN NOU CISNĂDIA, UN PLIN DE PUBLIC ȘI DE FRUMOS!

DA! A FOST  FRUMOS ȘI MULTĂ LUMINĂ!

Concertul de la Cisnădie, un regal de suflet și de lumină lină, a început cu un recital de frumoasă dăruire duhovnicească a Corului Bisericii din Cisnădie, omagiind lucrarea Maicii Domnului în lume.
Apoi a fost rândul copilăriei, micuța și minunata Casiana și-a reafirmat în versuri proprii devotamentul față de Fecioara Maria și de părinți pământești, în aplauzele unui public entuziast,mai numeros ca nicodată și bun trăitor al credinței.
A venit la microfon invitatul special al cenaclului, Costel Busuioc, aprinzând dragostea față de cer prin cel mai strălucit și concis referat liturgic “Iubite-voi Doamne”. Glasul său părea venit din sferele îngerești. Ne-am simțit parcă sfioși și plini de har, ce ciudată simțire, ce paradox copleșitor, curat și majestos. Da, Costel Busuioc cântă pentru Dumnezeu și pare născut din cel mai adânc portativ al liniștii sufletești.   Cântecele au fost acompaniate la instrument de pruncii săi, doi copii extraordinari, Maria și Daniel, care moștensc într-un anumit fel talentul tatălui lor. Cântece ca “Dacă într-o tainică vreme”, “Acasa mea”, “Tu mi-ai fost și mi-ești scăpare”, “N-aț vrea decâtt când vine seara” au emoționat la culme asistența și au transformat atmosfera cenaclului într-o stare de paradis. Totul a fost frumos, a fost vibrant, a fost de neuitat.

  Să mai remarcăm momentul de cântece patriotice oferit de membrii obișnuiți ai Cenaclului Lumină Lină care a ridicat sala în picoare, trimițând la voltaj maxim energiile românismului din Cisnădie. Trebuie să fi fpst neapărat acolo ca să puteți înțelege cât de plin de entuziasm a fost acest moment, mai ales că publicul, repet, nu a fost puțin, ci dimpotrivă numeros și frumos. Amintim aici și de recitalul micuței Rafaela Maria Uca, fiica părintelui Marius Florin din Cisnădie, părinte care a fost sufletul acestui concert, organizator care a asigurat ireproșabil detaliile administrative ale acestui concert. Să nu uităm și de Cristi Seuca din Cluj care a companiat minunat la orgă, deasemenea de Ștefan Ion și de colegul nostru Mihai Doda. Tuturor recunoștință. 
Concertul s-a încheiat cu Ave Maria, un cântec de recunoștință pentru cea care este veghetoarea, îndrumătoarea și lumina lină a cenaclului nostru...
A fost o reușită. A fost un concert deosebit, a fost un moment îngăduit de nuătatea absolută a lui Dumnezeu. Mulțumim Cisnădie. Cenaclul Lumină Lină te iubește și va reveni la tine cât de curând.

VOM REVENI ȘI CU ALTE FOTOGRAFII MAI CONSISTENTE!