joi, 20 aprilie 2017

COMUNICAT CENACLUL LUMINĂ LINĂ

   La cererea publicului și a organizatorilor,concertele Cenaclului Lumină Lină se reiau în forță, începând din ziua de duminică 23 Aprilie, când vor avea două spectacole la Părău-Făgăraș și la Biertan. Membrii cenaclului care pot onora invitația sunt rugați să contacteze biroul de organizare concerte la telefonul cunoscut și să confirme prezența la spectacole. Rugăm ca aceasta să se facă personal și nu prin persoane intermediare.

   Spectacolul de la Părău începe la ora 11, echipa tehnică și Părintele Cătălin urmând a pleca încă de sâmbătă pentru a putea organiza cât mai temeinic concertul și mai ales partea tehnică de sonorizare. Al doilea concert, cel de la Biertan, se va desfășura în Căminul Cultural începând cu ora 17.Colegii neinstrumentiști din cenaclu, în ideea în care doresc să-și prezinte piese noi sau să perfecționeze pe cel vechi, sunt rugați să contacteze cel târziu până sâmbătă la amiază, pe colegul Ștefan Ion pentru a stabili piesele cu care se prezintă în concert și pentru a evita eventualele desincronizări muzicale. Altfel, nu vor putea intra piese noi în concerte.

  Deasemenea, mulțumim tuturor colegilor care în aceste zile de Sfinte Paști, au fost alături de biroul de coordonare al cenaclului, cu urări de bine, cu încurajări, cu gânduri frumoase, semn de iubire, de maturitate a legăturii dintre cenacliști și de dorință de a fi și pe viitor împreună. 
Părintele Consilier Cătălin Dumitrean