luni, 16 aprilie 2018

PĂRINTELE CĂTĂLIN: VĂ ROG TOȚI CEI CE VEȚI CITI SĂ POSTAȚI TEXTUL ȘI IMAGINEA PE FACEBOOK...

 ICOANA vindecătoare de boli ”Oglinda” vine la Sibiu!

O Icoană făcătoare de minuni din MUNTLE ATHOS numită ”Oglinda” vine la Sibiu, începând d e mirecuri seara orele 18 până marți 24 aprilie la Biserica Sfântul Ioan Rusul din curtea Spitalului T.B.C. Icoana este recunoscută ca având peste o sută de cazuri de cancer vindecate și mai ales este alngătoare a puterilor diavolești din casă. 

Darul cel mai mare al Icoanei este acela al facerii de pace între oameni certați. Icoana restabilește concordia în case, împacă soții dezbinați și rudele aflate în procese materieliste. Icoana a fost prigonită în vremurile vechi de iconoclaști, dar  Împărăteasa Teodora soția împăratului eretic Teofil, a salvat distruferea ei, lipind pe spatele ei o oglindă. Când soțul său se întorcea acasă Icoana era întoarsă cu oglinda la vedere și așa s-a putut salva de la barbara distrugere această icoană.
Cel ce se va ruga măcar cinci zile lângă Icoana-așa spune hrisovul istoric- va primi liniște în casă și în suflet. pentru aceasta ideal este să se citească ACATISTUL ICOANEI.


Programul de vizitare al Icoanei este zilnic între orele 8 și 21.
   
 În fiecare seară la orele 18 se va organiza Sfântul Maslu de Obște pentru aducerea păcii în societatea românească mult divizată de politicieni și patimi sufletești.

    Icoana se află acum la Muntele Athos la Mânăstirea Sfântul Pavel. Ea este considerată făcătoare de pace. Zeci de mii de oameni trimit acatiste la mânăstire cerând împăcarea în familiile dezbinate. dar și reprezentanții unor mari comunități urbane sau rurale din Grecia, Bulgaria și Albania s-au rugat la această icoană atunci când în comunitatea lor au intervenit certuri de natură politică între cetățeni. Unii au mers direct la Athos și au priveghiat șapte zile lângă Icoană. și deîndată s-a făcut pace.
  
   De precizat că Icoana care vine în România este o copie de secol XX și doar această Icoană are binecuvântarea de a fi scoas din mânăstire. Originalul fiind foarte vechi este protejat intr-un loc inaccesibil publicului larg. Dar, aici este marea minune, ”copia” este cea care face minuni, căci la această icoană se roagă pelerinii athoniți. Așadar, această icoană este purtată prin lume și din ea decurg marile minuni.