marți, 26 noiembrie 2013

Î.P.S. SERAFIM JOANTĂ:"TINERII CARE MANIFESTĂ PENTRU SALVAREA ROȘIEI MONTANA AU HAR!"

MITROPOLITUL SERAFIM A CONFERENȚIAT LA LICEUL OCTAVIAN GOGA DIN SIBIU!
Tinerii elevi ai Liceului Octavian Goga din Sibiu au avut deosebita experiență de a primi vizita I.P.S. Serafim Joantă Mitropolitul Germaniei. Astfel, au avut loc două ore de religie, în fața a sute de tineri care au putut asculta o adevărată lecție patriotică, despre felul în care românii trebuie să fie mai apropiați de ființa neamului din care fac parte. I.P.S. Serafim a subliniat faptul că manifestațiile împotriva exploatării de la Roșia Montana, precum și cele împotriva extragerii gazelor de șist au fost “o adevărată coborâre de har, mai ales că ele au fost făcute de tineri, pe un suport nationalist, ceea ce este extraordinar”
Î.P.S. Serafim a vorbit și despre rugăciune, ca mod unic de a introverti mintea în inimă, într-un veac în care oamenii trăiesc “mai mult în afara lor, ori mintea trebuie să se readune în inimă, căci se cunoaște că locul ei nu este în creier-așa cum spune informația biologică, ci ea, mintea, a izvorât de fapt chiar din inimă și de aceea ea trebuie să se reîntoarcă acolo în inimă ”- a susținut cu multă putere Î.P.S. Serafim.

PROGRAMUL CENACLULUI LUMINĂ LINĂ
Deoarece foarte mulți cititori ne-au adresat rugămintea de a oferi informații despre concertele ulterioare ale Cenaclului Lumină Lină, vă aducem la cunoștință programul nostru:              VINERI 29 NOIEMBRIE – BAIA SPRIE, ORA 19 CASA DE CULTURĂ

 SÂMBĂTĂ 30 NOIEMBRIE- BAIA MARE ORA 11 Biserică
DUMINICĂ- 1 DECEMBRIE CLUJ NAPOCA – ORA 11.30 BISERICĂ
ORA 17 ALBA IULIA –Cenaclul va fi primit de I.P.S Irineu Mitropolitul Albei Iulia
VINERI 6 DECEMBRIE –COPȘA  MICĂ, ORA 17 SALA MARE A LICEULUI DE CHIMIE
SÂMBĂTĂ – 7 DECEMBRIE, ORA 17 TOPOLOVENI-ARGEȘ
JOI – 12 DECEMBRIE – OAR 15 MEDIAȘ-SALA TRAUBE
DUMINICĂ – 15 DECEMBRIE, ORA 17 AVRIG- BISERICA MARE
DUMINICĂ 22 DECEMBRIE ORA 17 –GALA DE COLIND- SIBIU A.S.T.R.A

MULȚUMIRI DE SUFLET MINUNATELOR GAZDE DE LA SĂCELE SI BRASOV

   Cenaclul Lumină Lină își exprimă recunoștința sa , pentru modul deosebit în care a fost organizată deplasarea și gazduirea noastră la Săcele și Brașov.  Mulțumim Părintelui Raul din Săcele și Părintelui Robert Tătulea din Brașov, pentru felul în care au organizat acțiunile cenaclului și au dat posibilitatea sutelor și sutelor de români să trăiască alături de noi două momente excepționale, de adevărat românism și de plinătate de har. 
Dumnezeu să vă răsplătească!