luni, 1 aprilie 2013

NU E PĂCĂLEALĂ, CI CHIAR ADEVĂR,PĂRINTELE CĂTĂLIN VĂ DEZVĂLUIE: CULISELE UNUI CONCERT MEMORABIL!

CE NU ȘTIȚI DESPRE CENACLUL LUMINĂ LINĂ!
Azi noapte, pe la ora 2, postam câteva fotografii și gânduri frumoase, profund impresionat de drumul nostru la Predeal. Era un fel de datorie morală față de cititorii acestui blog și de responsabilitate jurnalistică în același timp. Mă uitam, tot azi noapte, și pe emailuri primite și erau doar două... Mereu aceleași suflete iubitoare de cenaclu: Monica și Claudia, ele însele participante la multe din concertele noastre și realizatoare de cronici deosebite pe blog și pe site. Dar numărul redus al celor care mi-au scris nu m-a descumpănit să las munca pe a doua zi. Repet, din respect față de toți cei care accesează acest blog... Cu ultimile picături de energie am scris vreo două fraze și am afișat câteva fotografii, dând prin aceasta cinste și respect tuturor prietenilor noștrii care iubesc Cenaclul Lumină Lină și munca noastră.
ORA 12.30: Popas în Făgăraș. Membrii cenaclului sunt plini de bună dispoziție

  Nici nu știu dacă aceste CUVINTE le veți citi, sau veți hotărâ să vă uitați doar la fotografii, totuși dacă cineva are răbdarea de a parcurge aceste rânduri, vreau să subliniez un singur lucru. În spatele concertelor noastre există o muncă uriașă și niște eforturi incredibile. 
Astfel vă dau doar câteva argumente: 
-cei mai mulți dintre membrii cenaclului au plecat luni dimineața la servici. Unii la Dumbrăveni, alții la Mediaș, iar alții la Sibiu. Ajungând în Sibiu, după miezul nopții, trecând mai întâi prin Cisnădie unde a coborât echipa localnică (Leonard și domnul Nicolae Dumbravă), Alexandru s-a pornit spre Dumbrăveni, iar domnul Nelu Ivan împreună cu soția sa au plecat la Mediaș. Fantastic și binecuvântat efort!
- Ajungând la Biserica de pe Dealului am descărcat aparatura și abia apoi am plecat spre casele noastre. Frânți, dar plini de mulțumire sufletească.
IATĂ ACUM ȘI UN FOTOREPORTAJ, CARE VORBEȘTE DE LA SINE DESPRE SACRIFICIUL ACESTOR OAMENI:
ORA 13.30 SUNTEM PE DRUM...
PE DRUM, CU PĂRINTELE PETRU CARE CITEȘTE ȘI NE SPUNE RUGĂCIUNI
ORA 14.30: AJUNGEM LA PREDEAL
LA ORA 16.15 AJUNGE ȘI PĂRINTELE LAZĂR DIN CIOCENI
ORA 16.20 ECHIPA TEHNICĂ INSTALEAZĂ APARATURA
IAR PĂRINTELE CĂTĂLIN SCRIE POEZII DESPRE PREDEAL
ORA 16.30,SOSEȘTE ȘI PĂRINTELE LUCIAN
ORA 17, ÎNCEPE FRUMOSUL CONCERT
RECITALURI ȘI UN PUBLIC EXTRAORDINAR
ORA 19, PĂRINTELE LUCIAN NE MULȚUMEȘTE DIN SUFLET
IAR APOI O AGAPĂ CREȘTINEASCĂ, ÎN CASA UNOR GAZDE MINUNATE
COLEGII NOȘTRII MINUNAȚI, LA MASA TĂCERII...
IAR AICI, MASA CELOR BUNI ȘI DRAGI LA VORBĂ...
DEȘI, TOȚI SUNT BUNI ȘI EXTRAORDINARI...
ÎN SFÂRȘIT MIII DE MULȚUMIRI PĂRINTELUI LUCIAN, GAZDELOR ȘI ACESTUI MINUNAT PREDEAL!