marți, 2 aprilie 2013

CENACLUL LUMINĂ LINĂ! OAMENI CE-AU AFLAT IUBIREA ȘI-NMULȚESC MĂRTURISIREA, CÂNTÂND MAICII LUI HRISTOS!

DRUMUL SPRE PREDEAL. BASISTUL NOSTRU Dl. DUMBRAVĂ ȘI ȘTEFAN ION
În această perioadă a Postului Sfintelor Paști, concertele Cenaclului Lumină Lină, care se săvârșesc în biserică, pun și mai mult în evidență importanța păstrării și intensificării comuniunii cu Dumnezeu, prin cântările curate închinate Maicii Lui Hristos, umplându-ne inimile de bucurie duhovnicească. 
   Așa cum, participând la Sfintele Slujbe simțim nevoia de transformare duhovnicească prin pocăință, dorindu-ne să fim mai buni, participând la concertele Cenaclului Lumină Lină, conștientizăm mai mult care este adevărata bucurie a vieții, pentru că, glasul lor curat, rămâne în sufletul nostru, îi auzim mereu cântând: 
   Să fie, Iisuse și inima mea,/ Să fie întruna ca   inima Ta:/Izvor de iubire, de milă, de har/ Mereu tot mai plină, pe-al jertfei altar! 
NU EXISTĂ REUȘITĂ FĂRĂ BUNĂ DISPOZIȚIE
Dumnezeu să le primească jertfa, acestor oameni minunați, care sunt membrii Cenaclului Lumină Lină: 
Părintele Cătălin Dumitrean, inițiatorul și coordonatorul acestuicenaclu;
 Părintele Petru Vamvulescu care îi stă aproape;
 Andrei, Alexandru, Cristian, Mihai, Nelu, Ștefan, Vlad, 
dl. Ioan Ivan, dl. Dumbravă, 
Adina, Andreea, Cosmina Cristina, d-na Mirela Slavu.  
SUNTEM UNIȚI ȘI NE RELAXĂM ÎNPUȚINELE CLIPE DE RĂGAZ
ȘI MASA DE LA CARE INCEPE UNEORI TOTUL...

Da, participarea la concertele cenaclului ne aduc și în această perioadă a Postului Sfintelor Paști, folos duhovnicesc prin frumusețea pricesnelor  închinate Maicii Domnului, aceste cântări deosebite din care gustăm atât bogăția și semnificația textului, cât și melodia cântării. Membrii Cenaclului Lumină Lină, pun preț pe adevăratele valori strămoșești, cele creștine și cele naționale. Iată ei se jertfesc din dragoste pentru dreptate, pentru adevăr, pentru țară, ca niște buni români creștini, cântând cântece patriotice, cinstesc memoria strămoșilor noștrii, care și-au vărsat sângele și s-au jertfit, pentru ca noi astăzi, să trăim în libertate și să-L iubim tot mai mult pe Dumnezeu.
VOUĂ OAMENI, CE-AȚI AFLAT IUBIREA, ȘI-NMULȚIȚI MĂRTURISIREA, CÂNTÂND MAICII LUI HRISTOS ȘI EROILOR NEAMULUI NOSTRU, VĂ MULȚUMIM FRUMOS!
MONICA ARMENCIU