duminică, 21 aprilie 2013

MOȘNA ȘI DUMBRĂVENI, CENACLUL LA APOGEUL IUBIRII DE NEAM ȘI ORTODOXIE!


Poate că spunem prea multe sau prea puține cuvinte despre cenaclul nostru. Poate că ar trebui să tăcem și să lăsăm doar faptele să vorbească, deși mândria nu are nicio legătură cu dorința de bună informare a prietenilor noștrii.

MOȘNA CÂNTĂ MĂICUȚEI
  Dar, orice am zice sau nu am zice, astăzi, după cele două concerte de la Dumbrăveni și Moșna, sunt în măsură să văd, să simt și să cred faptul că Cenaclul Lumină Lină și-a atins linia de maturizare, de dăruire și de frumos. 
Totul în două concerte, ce poartă numerele 169 și 170.
MOȘNA, CONCERT DE FRUMOASĂ SENZAȚIE SPIRITUALĂ

LA FINAL DE CONCERT LA CENTRUL DUMBRĂVENI
 Dăruire este puțin spus. Dar, dacă veți fi atenți pe imagini, veți vedea că de la cei mai nefericiți semeni (persoanele cu dizabilități de la C.I.T.O. 2 Dumbrăveni) și până la sutele de credincioși valizi din Moșna, toți la un loc, în urma concertelor reacționează superb: creștinește și românește. Ce înseamnă oare aceasta? Nu cumva avem un semn de la Maica Domnului, îndrumătoarea „drumurilor”noastre că noi suntem chiar pe DRUMUL cel bun? 
Dacă nu aveți voi răspuns, repet priviți la fotografii sau pur și simplu osteniți-vă ca să veniți la concertele noastre. Și veți vedea cum lucrează dânsa. Cum ne ajută. Cum ne încarcă de har. Cum toți cei ce pleacă de la concerte spun cu mâna pe inimă că au trăit o stare de mare încărcătură harică, ceva nedeslușibil în cuvinte.

MAICA DOMNULUI, CENACLUL ȘI ASALTUL PUBLICULUI
ACATISTLE ICOANEI S-AU EPUIZAT REPEDE
Așa a fost azi la Dumbărveni. Bucurie și cântec. Au cântat cu noi muții. Ne-au auzit surzii. S-au descheiat inimile împietrite. S-au împăcat cei certați. Au fost îmblânziți cei mânioși. S-a redat bucuria celor triști.
La fel și la Moșna în fața unui public mult și minunat. 
  
Au cântat divin și din inimă toți cei prezenți. Au fost febrili și ne-au dat și nouă, celor de pe scenă puterea să facem un concert minunat. Sfârșit de turneu în forță și în mare risipă de elan. 

  Triumf al Maicii Domnului și al ortodoxiei noastre minunate. Și o lacrimă de fericire, în sfârșit, pe obrazul blândei noastre națiuni.




Părintele Cătălin
Sibiu – ora 21. 25 la întoarcerea acasă
LA DUMBRĂVENI CU DARURILE CÂNTCELOR NOASTRE

MOȘNA: ARDEALULUINOASTRU SFÂNT! UN DRAG LEGĂMÂNT!


ORA 11: DUMBRĂVEN; CÂNTĂMCU OAMENII NEFERICIȚI ȘI LE OFERIM BUNCURIE