vineri, 2 mai 2014

PLOIEȘTI ȘI CIOCENI, VENIM!!!

SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ POT SĂ FIE CONCERTELE DE AUR ALE CENACLULUI CENACLULUI!
2013. Sâmbăta mironosițelor. Intrăm în curtea Bisericii Sfântul Anton. Părintele Gheorghe Lazăr ne deschide cu căldură brațele părintești. Pacea lui Dumnezeu coboară în inima noastră. Sute de români ploieșteni încep a aplauda și a cânta alături de noi. Vine și momentul cântecelor patriotice. Vă mai aduceți aminte cum a fost? O atmosferă de vis. Încredibil ce patriotism au avut ploieștenii. Și concertul Cenaclului Lumină Lină a devenit deodată o lecție deschisă de iubire și jertfă pentru neam. La Ploiești, în orașul întemeiat de Mihai Viteazul, am simțit bătând cu putere clopotul reîntregirii. Ca o promisiune că în curând românii se vor trezi din nou la viață, la credință și iubire limpede de neam...
Cioceni. Mergem la Cioceni a noua oară. Cu dragostea față de familia părintelui Dumitru Lazăr, bunul nostru prieten și sfetnic de nădejde în acțiunile misionar-creștine ale Cenaclului Lumină Lină. Ciocenenii sunt de fapt frații noștri, aprteneri fideli de cântec, de dialog spiritual și de avânt național.
Oamenii din Cioceni au ceva aparte în felul lor minunat de a-și manifesta credința ortodoxă. Sunt sensibili și plini de dragoste față de Maica Domnului. Poate că tocmai de aceea, Cenaclul Lumină Lină a adus Cioceniul pe locul întâi în topul numărului de concerte, dar și a entuziasmului creat în jurul acestor concerte.
Ploiești și Cioceni, două borne importante, pe itinerariul spiritual-național al cenaclului nostru. Așadar: Bun găsit, prieteni dragi!

MERGEȚI MAI JOS ȘI ASCULTAȚI DOUĂ CÂNTECE NOI...