miercuri, 8 iulie 2015

COMUNICAT FOARTE IMPORTANT

Sunt Părintele Cătălin Dumitrean, coordonator și inițiator al Cenaclului Lumină Lină și am de declarat următoarele:
1.       Cenaclul Lumină Lină va merge mai departe. În smerenie, în spiritul său profund misionar creștin și național.
2.       Următorul concert dorim să se desfășoare în localitatea Hoghilag în ziua de 26 iulie, când ne dorim să participăm și la Sfânta Liturghie alături de colegul nostru Alexandru Dănilă.
3.       În luna august vom avea concertul Cenaclul-6 ani, în aer liber, ziua de 4 august la Biserica Sfântul Ioan Iacob din Sibiu.
4.       În luna august mai este programat un concert la Armeni-8 august, un turneu de trei concerte în Bistrița 15-16 august și posibil în județul Gorj, în zilele 29-30 august. În luna septembrie avem în plan concert în județul Mureș, la Ocnele Mari și în alte localități.
5.       Echipa cenaclului rămâne în mare aceeași, cu prezența în plus a domnului Vasile Chira și cu posibilitatea de a lua în discuție și celelalte solicitări care ne-au venit. Rămânem deschiși la acest capitol, totul e să găsim o formulă eficientă și să putem asigura financiar deplasarea unui lot mai mare de oameni.
6.       Rugăm pe toți cei ce vor să sprijine cenaclul nostru, să nu uite că avem probleme mari financiare, că în anul ce a trecut ne-am descurcat singuri, prin mijloacele obținute din vânzări de carte, CD, etc. De aceea, rugăm ca prietenia să se concretizeze și în forme concrete de ajutor. Altfel, nu putem lua în considerație pretențiile nejustificate ale unor oameni, de a fi omniprezenți în mai multe localități, sau de a asigura condiții excelente de deplasare și hrană a grupului. Până acum, Slavă lui Dumnezeu pentru toate.
7.       Colegii din Cenaclul Lumină Lină, la propunerea părintelui Cătălin, vor fi invitați către sfârșitul lunii la o serie de repetiții, unde se va propune, analiza și pragmatiza noul concept de concert( melodii și poezii noi)
8.       Vă dorim pace și putere de rugăciune. Vă iubim și vă așteptăm la misiune creștină și la sprijin necondiționat. Cu Maica Domnului înainte.
PĂRINTELE CĂTĂLIN
sau
075847580