miercuri, 16 octombrie 2013

ATENȚIE: UN MESAJ FOARTE IMPORTANT PENTRU TOȚI!

COMUNICAT PENTRU PRIETENI!
ALMANAH, ECHIPĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ ȘI BLOG
Conducerea Cenaclului Lumină Lină aduce la cunoștință următoarele:
1         - Avem nevoie acum de prietenii adevărați pentru ducerea la bun sfârșit a sezonului toamnă-iarnă a cenaclului. Pentru asigurarea bugetului de deplasări, soldul nostru poate fi îmbunătățit prin participarea fiecărui prieten, cu un aport minim de 50 lei pe lună.

   - În acest sens căutăm rapid minime resurse financiare pentru a tipări săptămâna viitoare ALMANAHUL CENACLUL LUMINĂ LINĂ 200. Avem nevoie de aproximativ 2000 lei (200buc)... 
Va fi o carte unică, cu cronicile și fotografiile de la toate concertele noastre, plus versurile tuturor cântecelor cenaclului....

MULȚUMIȚI DE ACTUALA GENERAȚIE, DAR ȘI NEVOIE DE OAMENI IN PLUS
2.          -Începem încă de acum o selecție a oamenilor talentați, instrumentiști dornici să facă misiune. De la anul sperăm să îmbunătățim formula existentă. Deci, vă rugăm pe voi să ne semnalați orice om talentat (indiferent de vârstă), capabil să se integreze în formula grupului nostru.
     
         ATENȚIE!
        Rămân, însă, evident de bază, membrii actualei generații, cu care vom forma coloana vertebrală a viitoarei formule CENACLUL 2014. Suntem mulțumiți de prestația fiecărui membru actual, dar e nevoie și de unele nume noi, dat fiind faptul că numărul concertelor și a deplasărilor este în continuă creștere.

3       -Nu vor fi acceptați sau repimiți în cenaclu cei care nu au dovedit seriozitate în trecut, în special cei cu patima fumatului sau tendințe fățise spre consumul de alcool.
4       -Cei ce doresc a avea prestații solistice sunt rugați să facă cunoscut modul în care se pot ei exprima în acest sens, repetițiile pe care le pot desfășura pentru a-și îmbunătății prestația, și piesele ce și le doresc interpretate. În funcție, de seriozitatea pregătirii, conducătorul cenaclului, Părintele Cătălin Dumitrean, va hotărâ forma artistică în care se află fiecare membru și modalitatea de a se putea exprima în concert.

5.        NU UITAȚI! 
    Gala 200 are nevoie de o continuă publicitate din partea dumneavoastră. 

FOARTE IMPORTANT:
Blogul cenaclului rămâne cea mai importantă pagină de exprimare a vieții noastre publice. Vă rugăm să nu vă lăsați impulsinonați doar de MEDIUL FACEBOOK, avem nevoie de dumneavostră și aici, pe această pagină de blog.
 Iar, scrierile de pe email, scrisorile dumneavoastră, deși în ultima vreme parcă tot mai rare, rămân totuși mult mai semnificative....
Acolo la:
dumitreancatalin@yahoo.com