joi, 17 octombrie 2013

GALA 200 - GALA 200-GALA 200

Gala 200
PROGRAM
Pentru buna desfășurare a Galei 200, aducem la cunoștință următoarele:

1)Gala 200 se va desfășura la Sărmașu-Mureș. Organizator va fi Părintele Protopop Ilie Bucur pa Sărmășanul și comunitatea sa.
2)Echipa Cenaclului se va deplasa în două transe, o echipă va ajunge sâmbătă la ora 18, iar cea de a doua duminică ora 10. Deplasarea se face cu microbuz  închiriat.
3)Prima echipă va fi formată din: Părintele Cătălin Dumitrean, Părintele Marian Mărcuș, Ștefan Ion, Mihai Doda, Nelu Butnaru, Dan Podoleanu, Liviu Ureche, Andrei Lazăr și fetele din cenaclu..
A doua zi vor sosi: Nelu Ivan, Alexandru Dănilă, fetițele Cassiana și Ana. 

4)Sonorizarea va fi asigurată integral de domnul Nicu Aron.
Invitat special: Ciprian Olinici –director general Radio Trinitas.

5) Cazarea de sâmbătă spre duminică a membrilor cenaclului va fi asigurată de organizatori. A doua zi vor sosi de la Sibiu și un grup de peste 50 de credincioși, care vor pleca duminică dimineața cu un autocar special din Sibiu. Plecarea este la ora 6.30.
-Sunt așteptați să se alăture și alți prieteni și suporteri ai cenaclului. Atât pelerinii, cât și toți musafirii vor fi invitați după concert la o agapă frățească.
Conținutul programului concertului:
Ora 16 – Gazdele au cuvântul. Program patriotic oferit de organizatori.
Ora 16.45 – 19 CENACLUL LUMINĂ LINĂ ÎN CONCERT
Ora 19.30  Cina festivă
Spectatorii sunt rugați să poarte însemne tricolore asupra lor, steaguri, stegulețe, eșarfe etc.

Marți, o echipă tehnică a cenaclului se va deplasa la fața locului urmând ca apoi să vă oferim detalii suplimentare despre locația aleasă. Sunt propuse ca loc de concert: Casa de Cultură și Biserica Ortodoxă Sărmașu.
Vă reamintim că avem nevoie de donații în lei, pentru tipărirea Almanahului Cenaclul Lumină Lină 200