joi, 6 decembrie 2012

JOIA CEA MARE DE LA COPŞA MICĂ ŞI UN NOU RECORD DE AUDIENŢĂ!


„Scrieţi Părinte, chiar vă rog frumos…scrieţi cât mai repede cronica concertelor…  Mai suntem mulţi care ne trezim şi adormim cu gândul la misiunea acestui cenaclu. Nu neapărat pentru că există dăruirea, desigur ea este exemplară, ci pentru că încă spiritul bucuriei a fost reinventat parcă din nou...” Semnat: Dr. chirurg Radu B.
Cu acest mesaj am pornit practic cronica concertului de la Copşa Mică, un email găsit pe depozitul electronic al cenaclului şi un fel de mărturie că în faţa frumuseţii nu poţi obosi. Iar mesajul domnului doctor, venit pe fondul unui posibil pustiu de entuziasm, are darul imens la această oră  (este trecut de 23.30) să mă determine să intru pe blog şi să vă scriu câteva cuvinte despre ce a fost la Copşa Mică.
Da, a fost frumos. Lume multă, mai multă ca niciodată, colinde frumoase, cântece patriotice, echipă mare şi hotărâtă. Au revenit: Claudiu Huzu, Augustin, Alexandru şi Părintele Claudiu din localitate.
Lumea a fost vie, aprinsă, plină de bucurie şi Maica Domnului a tutelat (din cea mai frumoasă Icoană) manifestarea cu numărul 147 a Cenaclului Lumină Lină. Gazdele noastre au fost din nou la înălţime şi pline de ospitalitate. Nu ne-a lipsit nimic şi am simţit bucuria ca o condiţie firească a creştinătăţii noastre.
O zi grea şi plină de eveniment. Dar o zi frumoasă. Două concerte şi multe inimi aprinse de frumos. Şi aceasta pentru că, există un adevăr comun şi indubitabil: CENACLUL LUMINĂ LINĂ!