luni, 16 februarie 2015

SUNĂM DIN SUFLET ADUNAREA! FĂGĂRAȘ!

  
    După o perioadă inactivă de două săptămâni de zile, CENACLUL LUMINĂ LINĂ revine în actualitate cu o serie de concerte, marea majoritate in locuri inedite, cum ar fi Făgăraș, Blaj sau Târgu Mureș. Ne readunăm cu toții, ne recunoaștem dacă mai e cazul ( ochii care nu se văd se uită), ne mai spunem ce a mai fost în timpul în care nu ne-am văzut și mergem din nou la drum.
  
 Ultima experiență, cea de la Bogatu Român, cu un concert perfect din punctul de vedere al stilului misionar-ortodox, mai ales dacă ținem seama de efectul produs de cântecele noastre în inimile copiilor, ne-a făcut să ne simțim bine, să știm că urmăm un drum bun și plăcut Maicii Domnului. Echipa cenaclului, frumos închegată, are darul de a produce viață liniștită celor ce vin la concerte. Ba mai mult, se întâmplă și extraordinarul fenomen de a mai face ceva ordine în sentimentele românești, într-o vreme în care unii cred că a fi român e o fatalitate. Și, din păcate, foarte mulți ortodocși activi în câmpul rugăciunii au renunțat la a mai propovădui patriotismul.        
    Dar, cenaclul nostru e încă sigur de linia sa. Mergem pe drumul jertfei naționale și o facem prin cântec. Le spunem românilor ce îi doare și o le spunem cu credința în înviere.
Vă mulțumesc tuturor celor care ați continuat să țineți legătura cu această pagină a cenaclului. Voi aveți suflet și dor de rostul nostru. Voi, prietenii linei lumini...
PROGRAM CENACLUL LUMINĂ LINĂ:
22 FEBRUARIE -FĂGĂRAȘ ORA 17
1 MARTIE - BLAJ
8 MARTIE SIBIU-BISERICĂ CONSTITUȚIEI
15 MARTIE -TÂRGU MUREȘ

PĂRINTELE CĂTĂLIN: REAPRIND FLACĂRA LA LOAMNEȘ!

   Mă uit la poporul meu și mă simt neputincios că nu pot să fac mai mult pentru el. Peste tot vrajbă și niciun pic de pace. Toată lumea ar...