luni, 2 februarie 2015

Nu sunt încă stinse emoţiile concertului de ieri de la Bogatu. Suntem şi noi mai bogaţi, mai uniţi, mai altfel. Dar iată câteva marginalii de după concert:

NELU IVAN
- Membrii Cenaclului Lumină Lină au venit destul de motivaţi la această întâlnire de muzică şi poezie naţional-creştină. Nelu Ivan a fost extraordinar de degajat sufleteşte, a vibrat şi a trăit tot concertul cu o mare încărcătură emoţională. A fost baciul nostru de echilibru, adică exact ceea ce trebuie să fie. Minunat...
- Alexandru şi Romică au simţit concertul din firescul frumos al inimii lor. Blajini, veseli, cumpătaţi şi dornici de dăruire. Iar Romică mereu la fel. Veselia noastră langa el e inimitabilă, fapt pentru care îi mulţumim.


- Andrei creşte în jertfă pe zi ce trece. E motivat şi face tot posibilul să fie omul de care are nevoie Cenaclul Lumină Lină. 
Andreea
- Sorin Popa parcă îşi caută încă cântecul potrivit. Dă tot ceea ce poate în concert, dar cred că are dreptul la un cântec frumos, care să-l reprezinte. Spre să îl pot scrie chiar eu.
- Andreea a fost o surpriză frumoasă. Voce feminină caldă şi suflet mare. O simt în creştere pe zi ce trece. S-a integrat bine în formula aproape 90% masculină a actualului cenaclu. Şi bine face...

- Ştefan Ion e omul care face totul cu calm şi seriozitate. Bravo lui!
- Mihai Doda a revenit în echipă, deşi el lucrează acum în Germania şi e doar într-un mic concediu. E la fel, neschimbat şi duios...
- Vali Raţiu şi Florin Loloiu au ceva aparte. Profesionişti în muzică, aduc siguranţă şi bine misiunii creştine. Cu ei pe scenă te simţi şi tu mai performant. Sunt doi oameni corecţi şi cuminţi. 
Acum cenaclul se odihneşte. Dar în 22 februarie se anunţă un mare concert la Făgăraş. De abia aşteptăm cu toţii. Noapte bună!