duminică, 8 februarie 2015

CENACLUL LUMINĂ LINĂ ŞI VALORILE NAŢIONALE


Privind spre viitor, cântă eroii neamului, promovează valorile naţionale vorbind lumii despre tradiţie, stimulează interesul tinerilor pentru adevăratele valori, acest minunat Cenaclu Lumină  Lină ca o familie apostolică misionară, are conştiinţa unei trimiteri speciale pentru cei binecredincioşi, dar şi pentru ceilalţi care vin să îi asculte doar din anumite considerente, şi se întorc la Dumnezeu.

Sute şi sute de tineri şi mai puţin tineri, care poate s-ar fi pierdut, s-au întors la Hristos ascultând  Cenaclul Lumină  Lină. Sunt mărturii vii ale preoţilor în ale căror parohii a crescut considerabil numărul celor care veneau la biserică, până la venirea cenaclului. Pur şi simplu s-au întors de la valorile trecătoare ale acestei lumi; chiar dacă nu în totalitate… treptat se întorc la valorile supreme spirituale.


Asta face Cenaclul Lumină  Lină, singurul cenaclu spiritual misionar din România, aşa cum l-a prezentat şi Cosmin Rus la Radio Trinitas în emisiunea de joi 05.02.2015, am ascultat mărturia Părintelui Cătălin Dumitrean, care descoperă astfel, mereu copii care trăiesc fantastic mesajul cenaclului aşa cum a fost de curând şi la Bogatu Român.

Modul în care cântă şi trăiesc Pricesnele închinate Maicii Domnului, cântecele naţionale, se crează o atmosferă minunată! Pentru că Cenaclul Lumină  Lină propune prin cântec un dialog direct cu oamenii, se ajunge la acea stare de trăire spirituală sublimă.


Personal cred, că trebuie să-i sprijinim pe aceşti oameni minunaţi care sunt membrii Cenaclului Lumină  Lină, încurajându-i să continue misiunea lor, prin mesajele dumneavoastră, ale celor ce iubiţi acest popor şi valorile lui naţionale, pe adresa părintelui sau a cenaclului, să-i susţinem moral şi bineînţeles material cei care pot să contribuie cu ceva… ştim bine că jertfa lor este pentru Hristos, dar combustibilul costă...

E foarte necesar mai ales în vremurile pe care le trăim, cu toţii ştim că trebuie menţinut un echilibru între progresul ştiinţific şi cel spiritual al omului.

Membrii  cenaclului sunt smeriţi, de aceea Dumnezeu desăvârşeşte lucrarea lor; pentru că se uită pe ei şi ale lor, astfel Dumnezeu devine lucrător în ei.

Se dăruiesc neîncetat tuturor, trăind bucuria de a fi împreună cu Maica Domnului, printre  cei care au nevoie să simtă bucuria că există cenaclu şi pentru ei, bucuria de a fi români adevăraţi; da, se ridică lumea în picioare, vibrează cu toată fiinţa la cântecele naţionale, cântă la unison:”Tu Ardeal, tu Ardeal, îţi suntem oşteni,/ Templu sfânt, templu sfânt, munţii Apuseni./ Că tu ne eşti vatră şi din piatră-n piatră,/ E tăria unui neam de moţi, / Asta-i ţara noastră, noi nu stăm în gazdă,/ Horea nostru-i risipit pe roţi…”

Da, evocând figurile eroilor noştrii alături de Părintele Cătălin Dumitrean şi toţi cei care cântă împreună cu sfinţia sa,



CU CENACLUL LUMINĂ LINĂ SE TRĂIEŞTE CURAT ROMÂNEŞTE!


Monica Armenciu