vineri, 28 octombrie 2016

Confesiunile unei sataniste din România: ” Am devenit dură și dornică de libertate!”

Părintele Cătălin: 
Imagini pentru ROCKERITA PE SCUTER
Imagini pentru halloween!!!
SE APROPIE HALLOWEEN 2016-SRĂBTOAREA LUI SATAN!  

 Ceea ce veți citi în continuare o să vi se pară șocant de adevărat. Este destinul unei fete, care în copilărie a cunoscut certuri în familie, despărțiri dese între părinți, călcarea rânduielilor bisericești și o atmosferă lipsită de iubire. Fata a crescut și a devenit rokeriță. Dacă în casa ei se consuma alcool nu i-a fost greu să înceapă și ea ca să consume alcool, țigări și droguri. A devenit o ”dură” cum chiar ea se autodefinește. Adică să-și ascundă trecutul lipsit de iubire, după un paravan al intransigenței. Opreliștile și interdicțiile venite din partea părinților, au transformat-o într-o ”însetată de libertate”, adică de ”adrenalină”, adică o fire exuberantă, imitând comportamente masculine, practicând sporturi extreme, fumând, bând și drogându-se în rând cu băieții etc. adică o nevoie de ieși din propria fire sau de a-și ascunde după o mască de piatră suferințele copilăriei.  De aici, până la a fi slujitoare pe ALTARUL LUI SATAN nu a mai fost decât un pas... Citiți mai jos o parte din acest destin. Nu o să vă redau toată viața acestei fete ci doar fragmentul în care apare declarația ei, ca să vedeți la ce se poate ajunge, iar pentru ca să dăm veridicitate celor spuse, vom adăuga și alte date concrete legate de satanismul din România:

SECATA ”NOUA ACROPOLĂ”
Tinerii adepţi ai „Noii Ere” pot fi recunoscuţi după vestimentaţia lor macabră cu desene de schelete, cranii, pentagrame, crucea întoarsă, zvastica înscrisă în cerc, blugii rupţi, hainele sfâşiate.
Imagini pentru ROCKERITA PE MOTORImagini pentru ROCKERITAMai nou, pe la mijlocul anului 1999, a luat fiinţă în Bucureşti prima sectă satanică compusă numai din tinere femei, intitulată „Noua Acropolă”. Nouă femei. Poate că existenţa, experienţa sau gândurile fiecăreia dintre cele nouă femei ar trebui evidenţiate undeva, într-un colţ de ziar, deoarece este destul de curios ce anume le-a determinat pe ele, persoane cu o carieră strălucită, să aleagă o altă modalitate de a-şi închina viaţa, o altă icoană cu consecinţe nocive asupra tuturor. Iată ce a declarat una dintre aceste sectante unui ziarist de la „Cotidianul”:
Imagini pentru ROCKERITA PE MOTOR„Toţi mă considerau de mică o ciudată. Atunci am avut primul impuls sadic: mi-ar fi plăcut să-i văd pe toţi plini de sânge şi chinuindu-se în durere. O să spui că sunt bolnavă, dar crede-mă, fiecare dintre noi vrea să se răzbune pe cineva la un moment dat. Odată cu vârsta mi-am dat seama că mă atrăgeau lucrurile ezoterice, partea întunecată a existenţei. Refuzam să cred că Dumnezeu este spiritul bunătăţii care conduce lumea, dar îi aduce şi multe nenorociri. Am citit mult despre asta, şi am ajuns până la urmă la esenţa existenţei mele: să fiu dură şi pură trăind într-o libertate absolută. Satan, şi numai el, îmi putea garanta ţelul vieţii. ”
Confesiunea acestei „sectante” satanice denotă, din păcate, un simplism de gândire, o recunoaştere a realităţilor obiective şi metafizice ale omenirii. Teribilism sau plictiseală? Greu de spus… Mai repede demenţă, dacă ne gândim la ce scria Feurbach: „Religia creştină este atitudinea omului faţă de sine însuşi, sau mai exact faţă de fiinţa sa. Fiinţa divină nu este altceva decât fiinţa umană, venerată pentru puterea omului, prin graţia divină. Satanismul este cultul distrugerii. ”
CUM RECUNOȘTI UN STANIST
Imagini pentru SATANIȘTIÎn „familiile sataniste” sunt atraşi în special tinerii între 12 şi 25 de ani, din rândul elevilor şi studenţilor şi ai fanilor unor mai noi curente muzicale precum „Moarte”, „Gunoi”, „Viaţa mizeră” şi „Providenţa lui Satan”. Nu sunt ocolite nici alte medii, mai ales cele ale pasionaţilor de ocultism „Magia neagră”.
Imagini pentru halloweenUnele dintre grupuri au deja lucrări tipărite care tratează fenomenul („Magii secolului XX”, „Satanismul din muzica rock”, „Ocultism”, „Exorcismul”) sau beneficiază de asistenţă de specialitate oferită de revistele „666”, „Vineri 13”, „Dracula”, „Paranormal” şi altele de acelaşi gen care apar în Tulcea, Iaşi, Ialomiţa, Neamţ, Teleorman.
Tinerii adepţi ai „Noii Ere” pot fi recunoscuţi după vestimentaţia lor macabră cu desene de schelete, cranii, pentagrame, crucea întoarsă, zvastica înscrisă în cerc, blugii rupţi, hainele sfâşiate.

GRUPURILE SATANISTE DIN ROMÂNIA
DATE CONCRETE:
Imagini pentru SATANIȘTI DIN ROMÂNIA În Constanţa a fost identificată „familia” condusă de Alexandru S., de 24 de ani, student la Facultatea „Hyperion” din Bucureşti, cunoscut ca traficant de ţigări cu haşiş, pe care, parţial, le dăruia pentru iniţiere unor elevi ai liceelor „Energetic”, „Traian”, „George Călinescu” din Constanţa. Ca distribuitori de praf îi folosea pe doi dintre liderii cultului lui Satan.
• În Tulcea Mihai G. a fost liderul unei puternice grupări sataniste, formată din elevi provenind de la liceele economic, naval şi şcoala normală. Din această grupare a făcut parte şi Grecea Costel, care s-a sinucis în ianuarie 1996.
• La Piatra Neamţ, liderul grupării sataniste şi al formaţiei „Tecton” este Ady B. Sub acoperirea acţiunii ecologiste „Econom 96”, organizată în localitate, el i-a îndemnat fără rezerve pe cei 100 de participanţi la nesupunerea faţă de legile statului român.
• În Râmnicu Sărat s-a constituit un grup de şapte tineri. Liderul Adrian F. Fost elev la liceul din localitate.
• La Câmpulung Muscel există un grup de zece tineri, conduşi de Vicenţiu J. Care, în 1997, avea 17 ani şi era elev la Liceul „Dinicu Golescu”.
• În Pucioasa, un grup de 25 de persoane, condus de Alexandru P.
• La Gheorgheni, judeţul Harghita, se detaşează gruparea condusă de Mircea R cunoscut pentru manifestările sale violente, având trei prozeliţi.
• În Moreni au fost identificate trei grupări sataniste de inspiraţie orientală, „China Nouă”, „Mica Asie”, „Cambodgia”.
• La Miercurea Ciuc, liderul formaţiei death-metal „Sacrum” este şi autorul unor melodii şi versuri satanice, în care este făcută apologia Satanei şi a Iadului. Cântecele au ca mesaj nesupunerea socială, sacrificiul, sinuciderea.
• Un alt grup satanist s-a format din fanii rockerului Kurt Cobain, liderul formaţiei Nirvana, un toxicoman irecuperabil care a sfârşit în anul 1994 prin a se sinucide, „centrul” fiind la Teleorman. Acest grup a intrat repede în atenţia poliţiei din cauza comportamentului indecent, deranjarea liniştii publice şi prizarea de heroină. Ei fac tot posibilul să-şi imite idolul, cunoscut prin acţiunile lui extravagante.
• Un caz îngrijorător îl constituie un liceu din Brăila, unde a fost înfiinţat un cerc de psihologie în cadrul căruia un profesor iniţiază elevii în practici paranormale, elemente de magie neagră şi satanism!
• Mişcarea satanistă din Timişoara şi-a stabilit sediul în rockoteca Savoy. După un ritual patronat de Dan L., în urmă cu câţiva ani, membrii grupării sataniste au plecat spre cimitirul din Calea Şagului, unde au fost descoperiţi drogaţi, practicând sexul în grup şi sacrificarea de animale (câini şi pisici — dar nu pisică neagră, aceasta ocupând un loc de frunte în cultul satanist) pe altarul lui Lucifer.
• În Sibiu, un grup similar a profanat morminte într-o biserică. Liderul acestei grupări, Cosmin P. a fost condamnat la nouă luni de închisoare.

SATANIȘTII VOPSESC PEREȚII STRĂZILOR

Satanismul propovăduieşte violenţa instinctuală şi bestială, ritul fiind dominat de magie, orgii sexuale, pornografia şi liturghia neagră. Un curent ideologic care răstoarnă practic toate valorile morale.
Imagini pentru graffitiGrupurile sataniste organizează ritualuri denumite „mesă satanică”, la miezul nopţii, în cimitire, cavouri, foste cazemate sau clădiri părăsite, garaje, subsoluri. Spre exemplu, în Bucureşti, în zona Grădinii Botanice, într-un imobil părăsit (folosit temporar de un grup de şantiere) s-au descoperit pe pereţi urme şi însemne sugestive ca: „Satana a învins”, „Voi veţi arde în focul veşnic”, „Nu veţi scăpa de noi”, „Noi vom fi sfârşitul lumii voastre”.
În faze incipiente sataniştii de la noi, pe lângă mâzgălirea pereţilor în diverse locuri (unele chiar publice, cum sunt staţiile de metrou), înnegresc crucile din cimitire cu vopsea şi smoală (cum a fost cazul din 21 iunie 2000, în cimitirul Mihai Bravu din Ploieşti, opera fiind a grupării sataniste intitulată „Îngerii Negri”), pe altele le dărâmă în serie, le scrijelesc semne satanice sau le întorc invers (cimitirul Belu din Bucureşti, Sf. Măria din Brăila, cimitirele din Cluj, Constanţa, Dorohoi etc).