INFO CENACLUL LUMINĂ LINĂ

Toți cei interesați de organizarea concertelor noastre sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon 0748219300 Deasemenea, vă rugăm să popularizați cât mai des pe paginile dumneavoastră de socializare informațiile despre concertele noastre și articole din acest blog. Vă mulțumim!

luni, 7 septembrie 2015

Ocna Mureș și Hădăreni
Sâmbătă. Cenaclul Lumină Lină a oferit  un concert minunat la Ocna Mureș. Datorită Maicii Domnului care a limpezit starea de spirit a acestui grup de oameni și i-a oferit perspectiva luptei pentru credință. Cei care au fost alaturi de noi la concert nu s-au dat la o parte de la cântece. Au cântat și s-au rugat alaturi de noi. S-au alăturat idealului nostru și au realizat o zi sublima, pe care cu greu o vom putea uita. Mulțumim Ocna Mureș!

Sfântă zi de duminică la Hădăreni, Mureș. Oameni calzi, dragoste pentru Cenaclu și mai ales multă omenie.. Localnicii, oameni simpli și frumoși, s-au bucurat foarte mult de revenirea noastră. Începem concertul. Și lumea cânta, cânta, cânta... Hădărenii sunt mai frumoși ca niciodată. Plini de viață și conectați la divin. La cântecele patriotice, s-a simțit un duh românesc autentic. La fel și în seara precedentă, când am cântat aceste cântece la Ocna Mureș. Aplauze lungi, cântece numai și numai în picioare. Totul e deosebit. Ne-am despărțit cu greu de Hădăreni. Ne-a rămas în suflet și în memorie, dar promitem că vom reveni, curând.