luni, 7 septembrie 2015

Ocna Mureș și Hădăreni




Sâmbătă. Cenaclul Lumină Lină a oferit  un concert minunat la Ocna Mureș. Datorită Maicii Domnului care a limpezit starea de spirit a acestui grup de oameni și i-a oferit perspectiva luptei pentru credință. Cei care au fost alaturi de noi la concert nu s-au dat la o parte de la cântece. Au cântat și s-au rugat alaturi de noi. S-au alăturat idealului nostru și au realizat o zi sublima, pe care cu greu o vom putea uita. Mulțumim Ocna Mureș!









Sfântă zi de duminică la Hădăreni, Mureș. Oameni calzi, dragoste pentru Cenaclu și mai ales multă omenie.. Localnicii, oameni simpli și frumoși, s-au bucurat foarte mult de revenirea noastră. Începem concertul. Și lumea cânta, cânta, cânta... Hădărenii sunt mai frumoși ca niciodată. Plini de viață și conectați la divin. 











La cântecele patriotice, s-a simțit un duh românesc autentic. La fel și în seara precedentă, când am cântat aceste cântece la Ocna Mureș. Aplauze lungi, cântece numai și numai în picioare. Totul e deosebit. Ne-am despărțit cu greu de Hădăreni. Ne-a rămas în suflet și în memorie, dar promitem că vom reveni, curând.