miercuri, 16 septembrie 2015

COMUNICAT DIN PARTEA PĂRINTELUI CĂTĂLIN

   Părintele Cătălin Dumitrean, a avut amabilitatea în această dimineață să ne declare următoarele:

   Mai înainte de toate cer binecuvântarea lui Dumnezeu ca să vă pot transmite prin colegul meu Cosmin Rus aceste gânduri. De aproximativ trei săptămâni, datorită unor motive binecuvântate și pentru a putea face mai mult față la orarul liturgic, am predat editările acestei pagini de internet dragului meu coleg. Prin dânsul țin legătura cu voi și de asemenea vă pot transmite aspecte interesante de la ultimile manifestări ale Cenaclului Lumină Lină. Astfel, prietenii și colegii cenaclului au posibilitatea deschisă de a afla date, informații și evenimente din viața mea și a cenaclului pe care îl păstoresc. 
   Informez pe această cale că nu am avut posibilitatea de a citi emailurile dumneavoastră, dar sunt sigur că ați fost mereu alături de această pagină și că nu veți renunța nici în aceste momente la lecturarea ei. Aici se vede dragostea ce o purtați Cenaclului prin faptul că zilnic accesați blogul și așteptați noi vești despre noi.
  Cu bucurie, vreau să vă anunț și programul următor al concertelor noastre. Veți vedea cât de multe sunt și cât de milostiv este cu noi Bunul Dumnezeu:

20 SEPTEMBRIE: ZAGON-COVASNA, CĂMINUL CULTURAL ORA 11
27 SEPTEMBRIE: SIBIU-BISERICA DE PE STRADA DIMA ORA 11
1 OCTOMBRIE-SIBIU-CĂMINUL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE COȘBUC ORA 13
4 OCTOMBRIE: MEDIAȘ BISERICA ORA 17
17 OCTOMBRIE: OCNELE MARI ORA 18 - BISERICA ORTODOXĂ
26 OCTOMBRIE: TÂRNĂVIOARA ORA 11- BISERICA ORTODOXĂ
26 OCTOMBRIE: SIBIU - BISERICA ORTODOXĂ DE PE STRADA FAURULUI ORA 18
15 NOIEMBRIE: REȘIȚA
21 NOIEMBRIE : OCNA MUREȘ - CASA DE CULTURĂ
22 NOIEMBRIE: TURDA