vineri, 4 septembrie 2015

CONCERTUL 316: PREDEAL

La Predeal, Cenaclul Lumina Lină a fost intre cer și pământ. Am văzut suflete mari de români și o iubire superbă pentru Maica Domnului. Am atins îngerii și sufletele sutelor de credincioși care au luat parte la concertul cu numărul 316 al cenaclului. Am lăcrimat la pricesnele închinate Maicii Domnului, pentru ca apoi inimile să se unească  și ca un singur glas am cântat pentru Ardeal, pentru Mihai Viteazu, pentru Avram Iancu, pentru Horea, Cloșca și Crișan.  Și spre surprinderea membrilor cenaclului, la concert au participat și câteva zeci de turiști care se aflau in stațiune, turiști care preț de câteva ceasuri și-au pansat sufletele cu cântecele închinate Măicuței. Cenaclul Lumină Lină a dialogat constant cu publicul răspunzând întrebărilor legate de lucrarea sfinților. 












Au fost alături de noi și părintele Dumitru Lazăr de la parohia din Cioceni, însoțit de d-na preoteasă Adriana.  Nelu Ivan a stârnit din nou lacrimi cu piesa Câtă iarbă ai mamă în ochi, urmat de Sorin Popa care, cu cântecul Mama, le-a reamintit celor prezenți că trebuie să ne iubim și să ne cinstim pe cele care ne-au dat viață. Concertul de la Predeal a marcat și o premieră, părintele Cătălin a cântat pentru prima oară priceasna Străin eram odată. Au fost clipe minunate și unice. A fost un concert ideal și un mod curat de a declara iubire Maicii Domnului și Poporului român. 












Sâmbătă pornim din nou la drum. De la ora 18:00, Cenaclul Lumină Lină va concerta la Ocna Mureș, pentru ca duminică de la ora 10:30, să ducem pricesnele și cântecele patriotice la Hădăreni, în județul Mureș.