INFO CENACLUL LUMINĂ LINĂ

Toți cei interesați de organizarea concertelor noastre sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon 0748219300 Deasemenea, vă rugăm să popularizați cât mai des pe paginile dumneavoastră de socializare informațiile despre concertele noastre și articole din acest blog. Vă mulțumim!

luni, 14 septembrie 2015

Concertele 317 și 318 - Incendiu de entuziasm la BrașovSâmbătă 12 septembrie și duminică 13 septembrie au avut loc trei manifestări ale Cenaclului Lumină Lină. Ziua de sâmbătă a prilejuit o frumoasă vizită la mănăstirea brâncovenească de la Sâmbăta de Sus. La ora 13:00, membri și prietenii cenaclului au vizitat izvorul părintelui Arsenie. O oră mai târziu, a avut loc o întâlnire de suflet cu fratele Alexandru Niță, autorul unor cărți duhovnicești deosebite și fost viețuitor în muntele Athos.


Seara, Cenaclul Lumină Lină a fost invitatul special al simpozionului „Sfinți, Eroi și Martiri“, manifestare găzduită de mănăstirea de la Sâmbăta de Sus. Cenaclul le-a oferit celor prezenți un concert sublim, iar la cântecele patriotice atmosfera a fost înălțătoare. Recitalul s-a încheiat cu melodia „Noaptea e stăpână în vale”, care a fost cântată la unison de toți prietenii cenaclului. La final, PS Ilarion Făgărășanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului a mulțumit plin de entuziam cenaclului, promițând o colaborare foarte strânsă în viitor.Duminică la ora 11 a avut loc un concert excepțional  la biserica ortodoxă din cartierul brașovean Craiter, la invitația pr. Vicențiu Bâșa. Concertul a reunit aproape 1000 de oameni, iar atmosfera a fost incendiară. Cântecele patriotice au stârnit lacrimi majorității participanților și cu toții am cântat ca o singură voce pentru neam și țară. Din cântece trebuie să reținem „La umbra crucii Tale”, interpretat deosebit de Nelu Ivan alături de întreaga asistență.  Andreea a cântat „Cruce Sfântă părăsită”, un cântec ce a stârnit o emoție deosebită printre cei prezenți, iar la cântecul „Rugă pentru părinți” nici nu mai fost nevoie de vocea interpretului, efectiv publicul a preluat vers dupa vers provocare părintelui Cătălin Dumitrean și a cântat la unison întreaga piesă a lui Ștefan Hrușcă.