miercuri, 8 octombrie 2014

REPETIȚIE CU CÂNTEC...SUB AUSPICIILE SFÂNTULUI IOAN IACOB...


Dacă, călătorului îi stă bine cu drumul, atunci se cuvine a se ști că și membrilor Cenaclului Lumină Lină le stă mai bine cu cântecul și cu iubirea de neam. Pe acest palier al dorurilor naționale și dumnezeești, a avut loc astăzi reunirea familiei Cenaclului Lumină Lină, la o repetiție de suflet în demisolul Bisericii Sfântul Ioan Iacob Românul din Sibiu.

Revederea cu Nelu Ivan, Alexandru , Romică și toți ceilalți a fost încântătoare și plină de momente unice. Mai întâi buna dispoziție a domnit încă de la început, iar apoi într-o atmosferă serioasă a avut loc o ședință de organizare tehnico-tactică. S-a hotărât ca în 19 Octombrie, Cenaclul Lumină Lină să revină la Brașov, la invitația Părintelui Robert Tătulea. S-au făcut planurile pentru concertele de la Moșna, Viscri, Iernut și Luduș-Mureș, dar și pentru turneul italian din noiembrie.

S-a trecut apoi la audierea și interpretarea unor noi compoziții sau piese din repertoriul național. Cântece noi, cu care membrii cenaclului doresc să se prezinte în fața publicului. S-a dat acceptul ca pe 8 noiembrie să revenim și la Târnava-Mediaș. Apoi totul a decurs minunat. Valentin, Florin, Sorin și toți ceilalți colegi au fost într-o formă deosebită, astfel că despărțirea a fost din nou grea. Dar, nu mai e mult și ne revedem sâmbătă. Mergem la Moșna la provocarea 259 din istoria existenței noastre. 
Mulțumim Maicii Domnului și pentru această seară. 
Amin.

PROGRAM CONCERTE
Cenaclul Lumină Lină, din binecuvântate pricini aparținând nu de voia noastră, ci de cea a organizatorilor din Târgu-Mureș, a amânat cele două concerte care trebuiau să se desfășoare în 18 și 19 octombrie.
În schimb am acceptat invitația de a fi prezenți în alte patru localități. Iată care sunt acestea:
19 octombrie: 
BRAȘOV la Biserica Părintelui Robert Tătulea de la ieșirea spre Ploiești
26 octombrie:
LUDUȘ-MUREȘ - Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel - ora 11
IERNUT - Biserica Sfântul Nicolae - ora 15

8 noiembrie
TÂRNAVA-MEDIAȘ la Biserica din localitate - ora 11