duminică, 20 iulie 2014

CENACLUL A CÂNTAT AZI LA RĂȘINARII LUI GOGA! 10 PENTRU PATRIOTISM!



Rășinari. Cenaclul a ajuns pentru prima oară în satul lui Octavian Goga și avut parte de o zi cu adevărat minunată. Rășinărenii ne-au primit frumos, au fost calzi cu noi, iar concertul s-a ridicat la cote înalte de evlavie și patriotism.
Cu rășinărenii parcă ne știam de o viață. Ne-am îmbrățișat cu toții la început de concert, iar după cele două ore de cântec nu au mai vrut să ne mai lase să plecăm. Erau fericiți, optimiști, plini de viață și de elan patriotic. Au cântat extraordinar de frumos. Parcă știau toate pricesnele și cântecele noastre. Lăcrimau la fiecare cântec și se declanșau fiori duhovnicești plini de angelism. Ne-au provocat la o mărturisire înflăcărată, astfel că discursurile noastre au fost pline de iubire.
La Rășinari, Părintele Cătălin a regăsit prieteni vechi. L-au așteptat cu drag și au reinvitat cenaclul la un nou concert. Oamenii firești, truditori și plini de lumină lăuntrică. Oameni învățați cu truda și cu iubirea de Maica Domnului. Oameni care au apreciat în mod evident lucrarea lui Dumnezeu, săvârșită prin cenaclul nostru.
Rășinărenii ne-au intrat în suflet. mai ales tinerii și copiii (din balcon și din biserică) care au cântat cu atâta însuflețire cântecele naționale. Nu credeam că poate exista așa ceva. Și am rămas cu o amintire de excepție. de la ei am primit aripi și har. Iar Maica Domnului cu siguranță că a fost bucuroasă văzând așa ceva. Și pentru ei o notă mare de 10!
Echipa cenaclului: Părintele Cătălin, Ștefan Ion, Nelu Ivan, Andrei Lazăr Mihai Doda, Florin Loloiu, Sorin Popa, Alexandru Dănilă, Romică Harșani, Cristian Țopea, Cassiana și Ana.

Atmosfera: Minunată, demnă de un mare concert. A fost uneori chiar de-a dreptul incredibilă.
Public: Biserica plină și cu oameni deosebit de credincioși, în orice caz buni români.

Organizare: Părintele Ioan Avram s-a ocupat foarte bine de organizare. Ne-am simțit bine în biserica Sfântul Ilie.