miercuri, 13 iunie 2018

23 IUNIE LA SIBIU PRIMUL CONGRES AL CENACLULUI LUMINĂ LINĂ (membrii și simpatizanți)... COMUNICAT:

Imagini pentru cenaclul lumina lina siglaCenaclul Lumină Lină aduce la cunoștința membrilor și simpatizanților săi  următoarele:
1. Deși luna iunie a fost mai săracă în concerte ( programarea nerealizatului concert de la București din 14 iunie a dat peste cap toate solicitările primite|), acest lucru nu înseamnă că cenaclul nostru a fost lipsit de oferte competitive. În ultimele zile au fost peste 40 de solicitări telefonice sau prin internet pentru susținerea unor manifestări marca Cenaclul Lumină Lină. unele au fost deja concretizate (vezi programul de pe blog|)

2. Cenaclul Lumină Lină beneficiază la această oră de un grup foarte bun de artiști, sau mai degrabă misionari și de aceea  promitem gazdelor noastre viitoare că vom susține spectacole pline de profesionalism și entuziasm.
Imagini pentru VECTOR
Imagini pentru cenaclul lumina lina sigla3. Membrii Cenaclului Lumină Lină, în frunte cu Părintele Doru Gheaja, Nelu Ivan și alții, sunt oameni deosebiți, cu viață morală adevărată și cu prezențe sociale de mare caracter. În cenaclul nostru nu sunt admiși oamenii cu patimi (alcool, tutun, etc) sau oamenii care nu au o leăgtură de viață concretă cu Sfânta Biserică și Neamul Românesc. Viața frumoasă a membrilor Cenaclului Lumină Lină se poate zilnic evidenția prin activitățile și postările lor din rețaeua de internet.

4. Spectacolele cenaclului vor fi momentan propuse și oficializate doar Părintelui Cătălin Dumitrean pe emailul: dumitreancatalin@yahoo.com sau prin numărul de telefon al părintelui.

5. Pagina de FACEBOOK  a Cenaclului Lumină Lină este administrată de colega noastră Andreea Tecar (deci nu de Părintele Cătălin).
Imagini pentru cenaclul lumina lina sigla6. Membrii Cenaclului Lumină Lină au datoria morală de a promova des acțiunile organismului cenaclului pe paginile personale.

7. În cenaclul nostru nu există membrii permanenți și colaboratori ocazionali. Cenaclul are doar membrii permanenți, adică oameni devotați misiunii creștine. Credem că cenaclul a convins destul de mult până acum cu nu se rezumă la jumătăți de măsură și este un organism puternic din punct de vedere social. Așadar, a fi membru al cenaclului este o onoare, iar cenaclul face cinste tuturor celor care fac parte din el. 
- Cenaclul ține cont însă și de viață privată a fiecărui membru, respectând alte activități cultural, religios-artistice ale artiștilor.

Imagini pentru VECTOR8. În ziua de 23 iunie la ora 14( înainte de spectacolul de la Casa Armatei), Cenaclul va organiza la Sibiu, în Grădina de Vară a Bisercii Dealului o mare adunare (Congres) a tuturor membrilor și simpatizanșilor săi. Acolo se va dezbate, pe parcursul 
a două ore, nu viitorul cenalcului (cenaclul are viitor dela Dumnezeu), ci posibilitățile profesioanale, juridice, financiare și sociale ale cenaclului de a deveni un organism și mai puternic în plan național ( mai ales acum când Cenaclul este în admirația concretă a peste un milion de români ). Deasemenea va fi luată o decizie definitivă privind statutul și catalogul membriilor permanenți ai cenaclcului, .
9. Cenaclul Lumină Lină își desfășoară activitatea sub înaltul patronaj al Arhiepiscopiei Sibiului și Mitropoliei Ardealului!
Imagini pentru VECTOR

VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI ACEST COMUNICAT!