marți, 3 iulie 2018

INFO CENACLU.

Cenaclul Lumină Lină informează:
1. Duminică 8 iulie vom avea spectacol la Prejmer. Se va pleca astfel:

SIBIU
1. Autoturism Alba Iulia-Părintele Doru Gheaja.
2. Autoturism 1 Sibiu - aparate plus 3 persoane.  
3. Autoturism 2. Sibiu- Dacia Logan 5 persoane.
Colegii din Sbiu sunt rugați să-ți anunțe prezența maxcim până joi ora 17. La fel și cei din Mediaș, Dumbrăveni etc.

MEDIAȘ
4. Autoturism 3 Mediaș plecare maxim ora 13.30 - 4 persoane. Colegii medieșeni sunt rugați să se asocieze dânșii într-o singură mașină, alegerea autoturismului urmând a se face la alegere între dânșii. Responsabil grup Mediaș este domnul Nelu Ivan, la dânsul urmând a se face apelurile telefonice privind organizarea deplasării.

Cele 4 mașini vor primi decontul de combustibil, orice alt autoturism care sosește în plus urmând a-și auOtfinanța deplasarea.
-Spectacolul începe la ora 17, iar ajungerea la obiectiv se fa face altfel: 1. Echipa tehnică ajunge maxim la ora 15.30 celelalte mașini urmând a fi prezente  cel târziu până la ora 16, când va avea loc și ședința tehnică de stabilire a pieselor muzicale din concert.
-Excepție face doar autotrismul părintelui Doru Gheaja care ajunge la ora 17.


PREJMER-AER LIBER
Spectacolul are loc în aer liber pe o scenă construită special pentru acest eveniment. Sonorizarea se face speciale de către organizatori. Recitalul are la dispoziție două ore.

GPS LOCAȚIE CONCERT: STRADA MARE colț cu STRADA POMPIERILOR.



PROGRMAUL DE CONCERTE IULIE:

1. CINCU-județul BRAȘOV - 15 IULIE ora 17.
2. DUMBRĂVENI-centru social- 21 IULIE ORA 17.
3. FĂGĂRAȘ -gară- 29 iulie ora 17 

NOTĂ:
- Ne simțim onorați dacă, pe paginile dumneavoastră de socializare ( în primul rând membrii cenaclului), din respect pentru activitatea cenaclului veți distribui această pagina. Prin aceasta se va deduce de către publicul larg că avem o activitate temeinică, organizată și de ținută. Mulțumim!