marți, 3 aprilie 2018

CU DUMNEZEU LA FĂGĂRAȘ! CE AMINTIRE FRUMOASĂ!

FĂGĂRAȘ. CASA DE CULTURĂ -ORA 18 SPECTATORI: peste 500. ATMOSFERA: De la minunată la excepțională în unele momente. S-au atins infinituri de dragoste națională, grație acestui public fierbinte și plin de patriotism. 
NOUTĂȚI: A debutat în Cenaclul Lumină Lină grupul vocal ANGHELOS condus de colegul nostru TRAIAN STOIȚĂ. Ca de obicei, așa cum ne-a obișnuit frumos în ultima vreme grupul BALADA a lansat trei cântece, ORAȘUL, CÂNTEC PENTRU LIBERTATE ȘI DOINA LUI LUCACI. Deasemenea, să remarcăm revenirea în echipa cenaclului a fratelui Alexandru Niță.

ORGANIZAREA: Ireproșabilă. Protopopiatul 1 și 2 Făgăraș au fost la înălțime, mobilizând la maxim suflarea întregului oraș pentru acest concert. Felicitări!
Au trecut cinci zile de la concertul făgărășan și de abia reușesc să adun superlativele verbale pentru a putea descrie atmosfera spectacolului desfășurat în frumoasa Casă de Cultură. Parcă e greu să aduni într-o frază mirajul unei seri de iubire. Căci iubire a fost la Făgăraș și una mare de tot. Cu lacrimi pentru neam, pentru ame, pentru toți cei dragi. Cu pricesne scumpe și voci remarcabile, cuym numai în cenaclul linei lumini poate să fie. Ne lăudăm oare? Se poate să fie și așa, dar cred că e mai mult decât o laudă. cred că avem de-a face cu o statisfacție de sine, căci cum să nu te simți bine când vezi în urma unui astfel de concert atâta lume fericită. Da, așa au plecat făgărășenii la casele lor, fericiți. Așa am învins și noi oboseala, și cine Doamne să se mai plângă de ceva, când vezi atâta iubire în jurul tău. Iubire, credință, lumină lină...

Vă rog să nu citiți aceste rânduri în fugă. știți ce greu le scriu, mai ales că e teribil de cumplit să descrii absolutul unei seri magice. Nu, nu se poate, omenește vorbind. vrei să scrii ceva de Părintele Doru gheaja, dar cum să-i uiți pe ceilalți... Vrei să fi atent cu organizatorii, dar cum să uiți de colegele din infrastructură, de data premiate pe merit și să nu descrii toată jertfa lor... Da, sunt multe de spus și de remarcat. Mă opresc însă aici. închid ochii și las pe Dumnezeu să vă șoptească la ureche: ”A fost totul perfect! Cenaclul Lumină Lină e unic!”