duminică, 3 ianuarie 2016

JOI VINE ICOANA MAICII DOMNULUI ÎNDRUMĂTOAREA! PREGĂTIRI INTENSE LA SIBIU!


Senzațional de simplu și de frumos. Aproape 70 de fii duhovnicești ai Părintelui Cătălin s-au întrunit astăzi la demisolul Bisericii Sfântul Ioan Iacob Românul pentru a se organiza, în vederea evenimentului numărul unu al anului 2016: VENIREA LA SIBIU A ICOANEI MAICA DOMNULUI ÎNDRUMĂTOAREA!

Totul pare simplu la o primă vedere, mai ales atunci când Icoana sosește la Sibiu (acum va veni a 7-a oară), în sensul că lucrurile merg foarte bine din punct de vedere organizatoric. Astfel, se pot vedea mii și mii de pelerini, brigăzi de ordine bine definite, ospeție plină de iubire, musafiri care vin și se simt bine, săraci care nu sunt nici ei uitați. Dar oare totul e chiar așa de simplu? Ei bine, dacă ați fi fost astăzi al Biserica de pe Dealului ați fi înțeles mult mai mult din ceea ce înseamnă munca unui grup organizat, al unor oameni extraordinari, care strâns uniți în jurul păstorului de suflete, reușesc să creeze emoție colectivă unică în comunitatea sibiană. E incredibil faptul că toți acești oameni, deși aparțin de drept altor parohii, în decursul a ani ș ani de zile, s-au adăugat acestei parohii misionare, aduși la duhovnicia părintelui de unele necazuri grele și de mari dureri.


Iată-i însă pe reprezentanții acestor oameni, șaptezeci la număr, hotărâți să realizeze pentru comunitatea sibiană câteva zile de excepție. Azi, la ora 12 ei s-au întrunit în ședință și preț de o oră și jumătate s-au organizat frumos, pe grupe de acțiune, pentru a face față la minunatul eveniment al sosirii Icoanei. Ce va fi începând de joi vom vedea și veți vedea. Dacă sunteți alături de noi, nimic mai simplu, haideți la Icoană și țineți aproape de Maica Domnului. Acesta e secretul nostru și posibila voastră fericire...


P.S. Știu că există un grup messenger care, la inițiativa Claudiei Nemeș, a declanșat un fel de  forum despre cenaclu. Acum, informația pare mai ușor de ajuns, mai ales la cei care se tot scuzau că nu prind blogul pe internet, că e greu să scrie adresa noastră, că semnalul e prea mic pentru a citi informațiile din această pagină. Mă rog, nu comentez, e mai bine așa...  Dar sper să nu renunțați la vizitarea acestui blog. E păcat de munca depusă de realizatorii ei, zi de zi, pentru ca dumneavoastră să citiți ceva  frumos... În rest, succes pentru forum... Chiar era necesar!