joi, 4 ianuarie 2018

ȘTIRI DIN VIAȚA NOASTRĂ!

Imagini pentru ICOANA ÎNDRUMĂTOAREA LA SIBIU
  
De mâine pornesc cu Botezul. Prin spitale: Pediatrie, T.B.C, apoi voi fi la Sfântul Maslu pentru bolnavi. Iar săptămâna viitoare pregătesc venirea ICOANEI DE LA MIHAI VODĂ din București, care va ajunge joi 11 Ianuarie la ora 14 în Sibiu și rămâne la noi până duminică 14 Ianuarie ora 18. 
...
Imagini pentru mixer muzicaAm pornit la drum acțiunile de restructurare tehnică a întregii aparaturi pentru concertele cenaclului. Cu ajutorul lui Cătălin Cizmaș ( prietenul care ne-a mai ajutat la unele concerte și va reveni în 2018 la Luduș alături de noi) am stabilit prioritățile tehnice. Primul elemente care va fi schimbat va fi mixerul (deja îmbătrânit, care a fost diagnosticat cu grave probleme tehnice( cauza a fost desele transporturi pe mii de kilometrii, înghețul și defrigerarea automată, au dus la blocaje spontane de sunet în concerte). Mixerul cel nou va fi însă unul de ultimă generație cu stativ portabil și capacități fonice de performanță, costurile sale fiind foarte consistente. Vor fi zece ieșiri pe microfoane etc. Am luat decizia de a investi în aparatură, tocmai pentru a putea pune în viitor, în lumină, capacitatea artistică și munca frumoasă a colegilor mei. În luna ianuarie și februarie voi continua investițiile în partea de cabluri de import, microfoane cu fir de cea mai bună capacitate (folosite la marile concerte publice) și probabil o boxă de control ultramodernă care va da pe scenă un sunet unic.
Imagini pentru ICOANA ÎNDRUMĂTOAREA LA SIBIU
...

Imagini pentru ICOANA ÎNDRUMĂTOAREA LA SIBIUColegii din Cenaclul Lumină Lină sunt invitați duminică 14 Ianuarie la Concertul Psaltic al Grupului de la Mihai-Vodă, să se închine Icoanei Îndrumătoarea și să avem o reîntâlnire de lumină lină. Cu această ocazie, la ora 15 va avea loc un duplex vocal, pricesne-muzică psaltică București-Sibiu.
... 
Imagini pentru CENACLUL LA  1 DECEMBRIE LUDUȘLuni 15 Ianuarie, ora 16 la Luduș are loc primul mare concert al Cenaclului Lumină Lină, cu titlu: DOR DE EMINESCU. La concert va fi prezentă toată suflarea Ludușului și va avea loc în Casa De Cultură. Nu vor fi prezente alte grupuri sau soliști de muzică populară, ci doar Cenaclul Lumină Lină.
Vă învit să vă arătați iubirea și atașamentul față de mine și să mă sprijiniți pentru a realiza acest concert eveniment. 
...
În rest suntem cu toții bine. Mi-e dor să mă revăd cu toți colegii și abia aștept. Sunt 100% lângă dânșii și ăi iubesc mult! La mulți ani!