miercuri, 7 octombrie 2015

DE LA PĂRINTELE CĂTĂLIN...

Aceștia sunt membrii cenaclului prezenți joi 1 octombrie la repetiția de la Sibiu
Simțind nevoia unei explicații suplimentare, deoarece de aproape o lună și jumătate Părintele Cătălin nu a accesat internetul și nedorind ca această pagină să își nemulțumească fidelii cititori, astăzi vă redau câteva cuvinte de suflet pe care părintele mi le-a încredințat, simțind în sufletul sfinției sale dorul de lucrurile frumoase, de oamenii buni și fideli vocației patriotice și mărturisitor ortodoxe a Cenaclului Lumină Lină.
Cosmin Rus
DRAGI PRIETENI
  Cenaclul continuă să rămână la fel de frumos pentru mine. O picătură de har îm dă garanția că el a fot mereu pe drumul ce bun. Și drumul său cel bun a fost lung. Ieșit oarecum din sfera audienței internet, nu mai avem decât acest blog de socializare, întreținut de colegul nostru Cosmin Rus, pierzând deci oarecum campionii amicițiilor internaute, nu ne-am pierdut însă și entuziasmul concertelor publice. E adevărat că pe net acum cronicile nu mai pot fi zilnice și să întrețină cu fervoare mitul existenței noastre, dar noi și concertele noastre au rămas la fel de frumoase.
   
O să vă spun un adevăr. Prieteniile internet sunt mai mult de circumstanță. Se aruncă vorbe frumoase cu duiumul, se fac complimente, se propun planuri megalomane, dar mai toate mor.  Pentru că prietenia nu este totuna cu iubirea. Și nici cu credința... În schimb concertele continuă la fel de superbe și înflăcărate. Dacă, ați fost duminică la Mediaș sau luni la Brașov, ați fi înțeles că totul e la fel de neschimbat. Că puterea noastră pe scenă e mereu inspirată de Duhul Sfânt, că oamenii ne primesc cu dragoste, că lacrimile curg ca din izvor de munte, că trezim conștiințe duhovnicești și dezghețăm spiritul național. Că suntem treji, constanți și gata de noi bătălii...

  
  În viață un singur lucru nu se schimbă: PUTEREA DE A CREDE ÎN PROPRIA-ȚI CHEMARE! NOI CREDEM ȘI MĂRTURISIM... EXISTĂM ȘI MERGEM MAI DEPARTE...CENACLUL LUMINĂ LINĂ!