joi, 22 octombrie 2015

Cenaclul vă așteaptă la Zăbrătău și Viscri!

    Cenaclul Lumină Lină pornește din nou la drum. Sâmbătă ne așteaptă două concerte excepționale pe care le aștepăm cu nerăbdare dar și cu emoție. Primul popas îl vom face la Zăbrătău, în județul Covasna. Concertul se va desfașura la biserica din localitate începând cu ora 10:30. Apoi ne vom îndrepta pașii către județul Brașov. 
    În urmă cu aproape un an de zile, mai exact pe 13 octombrie, scriam pe blog urmatoarele gânduri după concertul cu numărul 260 de la Viscri "Viscri! În sfârșit pot spune că i-am găsit pe români la ei acasă... În România... În acest minunat Viscri, locul în care Cenaclul Lumină Lină a doborât recordul de iubire și de identitate absolută.Viscri însemnase totul... Sau aproape totul... Borna 260 pe drumul Golgotei neamului românesc... Cu oamenii săi absoluți și plini de farmec natural... Cu patriotismul sincer al acestor țărani, cărora aș vrea să le sărut cu smerenie dreapta și fruntea brăzdată de doruri... Cu acești copii de țărani frumoși... Mai frumoși decât cei de la oraș... Mai frumoși decât toate florile pământului..." 
    Acum ne pregătim din nou de drum. Un drum care ne duce la Viscri, la cei care în urmă cu un an ne-au umplut inimile de bucurie și ochii de lacrimi. Dragi prieteni pe 25 octombrie de la ora 10:30 la Zăbrătău și de la ora 17:00 la căminul cultural din Viscri, Cenaclul Lumină Lină va scrie o nouă pagină de istorie. Încă un concert, încă un dor, încă o lacrimă pentru Ortodoxie și Patrie.