duminică, 4 ianuarie 2015

COMUNICAT - IMPORTANT PENTRU COLEGII ȘI PRIETENII CENACLULUI LUMINĂ LINĂ

Cenaclul Lumină Lină se reunește în mod excepțional duminică 11 Ianuarie, ora 14 la Biserica din Cartierul Vitrometan-Mediaș, pentru un concert de caritate, spectacol care va începe însă la ora 16. Membrii activi ai cenaclului, este vorba de echipa maximă care a participat la turneul italian,la cel maramureșean și la cel din București, sunt rugați să confirme până marți printr-un sms adresat conducătorului cenaclului, Părintele Cătălin Dumitrean, la numărul 0758475880 disponibilitatea de a participa la acest concert. 

ECUAȚII TEHNICO-TACTICE

- In altă ordine de idei, soliștii vocali sunt rugați să pregătească  fiecare și câte o piesă nouă, și să transmită colegului Ștefan Ion( până joi), tonalitatea( gama muzicală) preferată, pentru a putea pregăti în bune condiții muzicale concertul din 11 Ianuarie.
- Colegii de la tehnic sunt rugați ca până joi să prezinte un nou caiet de partituri cu piesele vechi și noi( pe trei exemplare) - responsabil fiind Andrei Lazăr.
- Deasemenea, până duminică se impune cumpărarea a două microfoane de tipul celor maxime. Luni va începe operațiunea de comandă urgentă a acestora- responsabil Ștefan Ion.


PROGRAMUL CONCERTELOR MAI LEJER

- Cenaclul își va relua activitatea curentă în 1 februarie 2015 cu un concert în comuna Bogatu din perimetru județului Sibiu. Deasemenea, sunt prevăzute în luna februarie încă două concerte:
8 Februarie - Târgu Mureș 
15 Februarie - Făgăraș
S-a ținut cont  de faptul că fiind iarnă, nu dorim să ne deplasăm pe ditanțe mai mari de 100 de kilometrii, spre a proteja starea de spirit și de sănătate a colegilor noștri.
-În luna ianuarie vor începe și preselecții pentru a căuta și alte talente dornice să se producă în cadrul Cenaclului Lumină Lină, în acest sens existând câteva solicitări pe care, împreună cu colegii mai vechi, le vom analiza cu toată responsabilitatea.

DISCIPLINA MEMBRILOR SAU O RUGĂMINTE privind UNITATEA GRUPULUI
și așa-zisele dezertări posibile în plin turneu...

Pentru a evita situațiile nedorite, în care în plin angajament de concerte membrii cenaclului pot anunța că nu pot participa la anumite spectacole rugăm următoarele:
- Să anunțe cu o lună înainte, numai și numai direct pe conducătorul cenaclului, datele eventuale la care nu pot participa.
- Deplasarea cenaclului nu se poate face cu un efectiv mai mic de 70% dintre membrii. Așa cum se cunoaște, în Cenaclul Lumină Lină fiecare membru are un rol bine determinat, orice absență periclitând integritatea concertului. În cazul în care, vor lipsi piese de bază din echipa cenaclului, vom anula concertul respectiv... Totul din respect pentru auditori...

- Angajamentul în Cenaclul Lumină Lină este doar unul de natură MORALĂ, dar e bine să se evite capriciile sau motivațiile de oboseală în plin turneu( pe ideea că nimic nu e bătut în cuie), idealul pe care noi îl urmărim fiind unul de natură DIVINĂ. 
   De aceea orice supărare și retragere din grup în plin turneu, este o supărare pe Dumnezeu și pe mărturisirea publică la care ne-am angajat cu toții. Nu uitați că Maica Domnului ne întărește și este cea care va ști să răsplătească bine celor ce au mers cu Cenaclul până la capăt. 
Părintele Cătălin Dumitrean