joi, 28 februarie 2013

VINE PRIMĂVARA! CONCERTE PESTE TOT: PREDEAL, RÂŞNOV, BRAŞOV, PLOIEŞTI, MEDIAŞ, BIERTAN, VESEUD,CISNĂDIE, ŞELIMBĂR, BUCUREŞTI ŞI ÎN MULTE ALTE LOCURI


Cetatea frumoasă a Râşnovului

   Seară de pace la Moeciu de Jos. Tocmai am  terminat un interviu 
în biserica satului, apoi, împreună cu Părintele Protopop ne retragem la o discuţie de suflet. După mai multe depănări de amintiri, după ce vorbim despre viitoarea noastră carte de dialoguri, punem problema existenţei viitoare a cenaclului. Cum să facem ca el să existe şi să ajungă cât mai des şi pe aceste meleaguri. 

   Acum mă bucur foarte mult că mergem la Râşnov, mai ales că acolo mă voi revedea şi cu un prieten deosebit, Părintele Radu Bogdan, un român frumos şi cu mare dragoste de slujire. De Părintele Radu mă leagă o       prietenie veche de aproape 25de ani şi o credinţă comună în valorile perene ale neamului românesc.
BISERICA ORTODOXĂ DIN PREDEAL
   Dar lucrurile nu se opresc aici. Pe drumul de la Moeciu de Jos către casă, am fost sunat de Părintele Lucian din Predeal, care mi-a spus direct:

 -Părinte, Predealul vă aşteaptă!!! Deja s-a făcut vâlvă şi e mare bucurie că în 31 Martie o să fiţi la noi. Ora 17 cred că este cea mai potrivită pentru o zi de duminică, mai ales că vom fi în post şi pricesnele închinate Maicii Domnului sunt deosebit de iubite pe la noi. Lumea a auzit de mult de cenaclu, mai rămânea doar ca să concretizăm această întâlnire-concert, iar acum sunt deosebit de fericit. Vă vom primi cu drag, cu bucurie şi vom încerca să fim cât mai ospitalieri. Nu uitaţi, cenaclul este aşteptat cu nerăbdare. Vă mulţumim frumos!

Şi ca o concluzie:
Dragii noştrii prieteni
Vom răspunde în măsura posibilităţilor tuturor solicitărilor serioase, mai ales dacă întâlnim organizatori şi public demn de a primi mărtusirea frumoasă a Cenaclului Lumină Lină. Concertele vor avea loc până în data de 21 Aprilie, urmând ca apoi cenaclul să intre într-o pauză de trei săptămâni.