joi, 23 martie 2017

BILANȚ DE SUFLET LA MIJLOC DE TURNEU!

Uneori cuvintele rămân. Și alteori ele zboară foarte repede, mai ales dacă nu sunt consemnate în scris. Fiind deci la ora confesiunilor vă mărturisesc cu mâna pe inimă că sunt tare bucuros de modul în care arată cenaclul nostru. Punctual, vă dau câteva argumente:

-          Concertele au fost marea majoritate frumoase.
-          Deja avem un nume și un renume. Lumea ne identifică în special datorită apartenenței la cenaclul și așa cum membrii vechiului Cenaclu Flacăra sunt astăzi identificați mai ales după prezența lor în respectivul grup.
-          -Părintele Doru Gheaja este mereu cu forțe proaspete lângă noi, un model demn de urmat și mai ales un om de mare caracter și aducător de moral sănătos.
-          -Nelu Ivan inimă, plămân și model de echilibru și statornicie, un impuls fericit pentru misiunea noastră. Toți ne simțim în siguranță lângă dânsul.
-          -Părintele Alexandru o voce caldă și o certitudine pentru frumusețea artistică a grupului.
-          -Romică un fel bioritm al bucuriei de a fi. Sensibil, talentat, vesel, altruist și pe deasupra și constant.

-          -Sorin Popa model de prietenie și deosebit de implicat în tot ceea ce face.
-          -Andrei înseamnă forță vocală, colegialitate perfectă și dinamism.
-          -Andreea este un om de bază și își face simțită prezența prin toate calitățile sale.
-          Ștefan Ion,aduce în cenaclu prestigiul experienței și al angajării curate în tot ceea ce face.
v    Vlad Părău a devenit și el o măsură de grație în ritmul furibund al cenaclului și o confirmare a talentului major pe care îl are.
S   Să nu uităm nici de Părintele Nicu Vlad, care vine mai rar, dar are o calitate deosebită: bunătatea!
-             
      Mai adăugăm aici și contribuția grupului managerial, fără de care un organism atât de activ și implicat în social, așa cum este Cenaclul Lumină Lină, nu ar putea ființa.
-          Sunt zile frumoase și spectacole pe care peste ani și ani le vom developa cu admirație, poate chiar părând incredibil că noi am putut fi soliștii principali ai unor astfel de momente.

Cenaclul rămâne unic. Cenaclul înseamnă prestigiu, iubire și drept la frumusețe divină. Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate.