marți, 28 februarie 2017

ANUNȚ IMPORTANT!

DUMINCĂ ORA 14.30 REUNIREA CENACLULUI

   Membrii permanenți ai cenaclului Lumină Lină sunt invitați să participe, duminică 5 martie-ora 14.30, la o discuție privind concertele din stagiunea de primăvară și turneul din străinătate care va avea loc în Germania în perioada 3-12 iulie. 

   Rugăm, pe toți colegii, ca în momentul în care vor veni a ședință, să poată avea date concrete privind participarea la concerte. Astfel, dat fiind faptul că ne vom deplasa timp de patru duminici la rând în câteva localități mai mari, fiind concete deosebit de importante, avem rugămintea să se facă tot ceea ce este omenește posibil pentru a putea fi cât mai mulți la aceste spectacole, dat fiind faptul că prezența vocală și instrumentală este absolut indispensabilă, mai ales că organizatorii așteaptă practic prezența întregului cenaclu, după cum se arată și pe afișul nostru oficial. 
Imagini pentru LUMINA LINA SIGLA CENACLULUIPentru cei ce lucrează în biserici, rugăm ca până sâmbătă, să vorbiți cu posibili înlocuitori pentru zilele de duminică când veți lipsi. 
   
   Vă reamintim că dat fiind Postul Mare, există o intensificare a manfestărilor noastre, iar, în ceea ce-i privește angajații Arhiepiscopiei Sibiu (preoți, cântăreți de strană etc) binecuvântările noastre arhierești, amai ales după concertul de la Iași, dau  întotdeauna prioritate cenacliștilor ca să servească mai întâi de toată misiunea Cenaclului. De aceea, veți avea sprijinul centrului eparhial, pentru ca cei ce lucrează în sistemul central bisericesc să poată ajunge la concerte, fiind învoiți automat de la maslurile de obște care se desfășoară deobicei în duminici. Pe de altă parte, vă asigurăm că eforturile  de altă natură, vor fi răsplătite înzecit de Dumnezeu și cred că de acest lucru nu s-a îndoit nimeni niciodată.