sâmbătă, 5 martie 2016

CENACLUL LUMINĂ LINĂ MERGE LA SLIMNIC ÎNTR-O FORMULĂ INEDITĂ!


   Mâine avem câteva noutăți extraordinare la concertul 348, în Slimnic, 10 Km depărtare de Sibiu. În primul rând, ținând seama de faptul că apar mereu probleme de efectiv, sunt colegi care, din binecuvântate pricini, nu pot veni mereu la concertele noastre, am căutat să lărgesc lotul efectiv cenaclului:

1. În Cenaclul Lumină Lină vor fi prezente mereu două grupări psaltice, la fiecare concert urmând să ne bazăm pe unii dintre acești. Marea majoritate sunt studenți la teologie și vor fi implicați implict în susținerea cântecelor patriotice.
2. Avem patru colegi la clape, cel puțin doi vor veni la fiecare concert. O să încercăm sistemul rotației, pentru a putea permite mereu o bună armonie instrumentală a concertelor noastre.
3. Revine domnul Mihai Enescu, cu poezii dar și cu susținerea bazei tehnice, reglaje mixer și microfoane.
4. Nu mai primim în echipă persoane care, deși ne-au însoțit la unele deplasări, nici în ziua de azi nu au avut implicația sufletească de a învăța piese noi sau pur și simplu una singură.  Dragostea pentru cenaclu înseamnă fapte și nu vorbe. Deplasările sunt de asemenea costisitoare, iar numărul membrilor trebuie să fie unul flexibil dar eficient.
5. Rămân oameni de bază Nelu Ivan- o chitară și o voce indispensabilă, Sorin Popa-spirit altruist și colegial, Andreea și Romică. Din păcate, ne lipsește Părintele Alexandru, pe care îl așteptăm ca în curând să găsească soluții practice spre a fi mai mult lângă noi.
^6. Vlăduț a revenit ocazional în Cenaclul Lumină Lină și cred că este o soluție fericită pentru echipa noastră, mai ales că sufletul său este unul deosebit de frumos.
7. Ne cerem scuze că nu sunteți informați la timp și pe facebook, cu programul cenaclului și alte lucruri importante, care se găsesc însă pe blog. Nu suntem încă foarte bine pregătiți la nivelul comunicării electronice, dar sper ca în viitor să remediem lucrurile din mers.
8. În a patra sâmbătă din Postul Mare avem turneu la Iași. plecarea este de vineri după-amiaza. Rugăm colegii să își rânduiască cât mai bine programul spre a merge cu un efectiv cât mai complet în marele oraș din Moldova.
Cu dragoste: Părintele Cătălin