vineri, 11 decembrie 2015

CENACLUL LA FILMĂRI PENTRU NOAPTEA DE CRĂCIUN!

Mi-a relatat Părintele Cătălin despre farmecul serii de ieri, când o adevărată armată de regizori, cameramani și colegi de la T.V Trinitas București, au înregistrat în aer liber la MUZEUL ASTRA, emisiunea ce se va difuza în seara zilei de Crăciun. 


A fost frig- ne spunea Părintele, dar numai în decor, căci în inimi clocotea sângele în noi. Și mi-am dat seama - a continuat Părintele- că numai Maica Domnului a putut face această minune, drept răsplată pentru osteneala cenaclului, ca noi și nu alții să fim prezenți la EDIȚIA SPECIALĂ de Nașterea Domnului a Patriarhiei Române. Pentru că, noi suntem poate cei mai neobosiți colindători ai României. Plecăm mereu cu colindul pe la poporul român și de fiecare dată îl găsim acasă...

Da, putea fi și alții, așa cum ne mărturisea părintele, dar cine oare alții? Așa că, aseară după patru ore de filmări în frig pătrunzător, Cenaclul a înregistrat câteva cântece-colinde pe care le vom vedea în 25 decembrie de la ora 19 și până la ora 22. Invitați speciali ai Părintelui au fost și colindătorii din Gura Râului, iar în platou a vorbit despre această sărbătoare însuși Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza.
Duminică la ora 14 cenaclul e din nou la colindat, de data aceasta la Căpâlna, lângă Sebeș Alba. Și lucrurile se fac cu dragoste și bunătatea. Vorba părintelui, mai avem multe de făcut pentru acest neam. Numai să fim sănătoși... Așa este. Doamne ajută!
Cosmin Rus