marți, 4 aprilie 2023

BISERICA DEALULUI UN COLŢ DE RAI AL MAICII DOMNULUI

 


Biserica de pe strada Dealului din Sibiu, cu hramul Sf. Ioan Iacob Românul şi Sf.Serafim de Sarov, a devenit un colţ de Rai.

Prin grija părintelui Cătălin Dumitrean, cu binecuvântarea lui Dumnezeu şi a Maicii Domnului, Sf. Serafim de Sarov a venit aici sfinţind locul şi mai mult!

Deasemenea pe credincioşii care vin să se roage şi să se închine aici unde, Maica Domnului îi aşteaptă mereu. Acum a revenit Măicuţa din Kazan, cu Sfânta mână a Sf. Ioan Gură de Aur şi Sfinte Moaşte ale Sf. Efrem cel Nou; aducând bucuria binecuvântării, dorinţa de pace în suflet şi dorinţa de mântuire.

Aşa cum ne învaţă mereu părintele Cătălin şi ceilalţi preoţi împreună slujitori, dobândirea Duhului Sfânt, este adevăratul scop al vieţii creştine, în timp ce rugăciunea, postul şi faptele bune făcute din dragostea de Hristos, sunt mijloace prin care putem dobândi Duhul Sfânt.


Maica Domnului a transformat această Biserică dragă nouă, într-un colţ de Rai!

Ne bucurăm mereu şi transmitem gândul nostru de recunoştinţă părintelui Cătălin Dumitrean şi întregii echipe a domniei sale pentru binecuvântarea acestui sfânt locaş de închinare. Simţim binecuvântarea plină de har a părintelui care ne încurajază în momente grele, ne ajută când puterile ne slăbesc şi mai ales se roagă mereu pentru noi.