marți, 16 aprilie 2019

ȘTIU DE CE A ARS NOTRE-DAME! PĂRINTELE CĂTĂLIN:

Imagini pentru NOTRE DAMEȘtiu bine de ce a ars Notre Dame - catedrala Parisului. A ars pentru că în Franța creștinismul este în agonie de mai bine de 200 de ani și pentru că politica masonică a făcut tot ceea ce este posibil ca să fie discreditat creștinismul. Au lovit mediatic în Biserică (filme artistice, documentare istorice, legi păcătoase și tolerante la rău), au adus arabii cu milioanele ca să se amestece religiile, au creat o clasă de politicieni lași și spălați pe creier. Exact cum se întâmplă la noi.


Imagini pentru HRISTOSImagini pentru MASONI”Omul nou” francez este vârful masonizării. Este omul care face orice ca să îngroape morala creștină, este omul-politic duplicitar, exact cum au ajuns politicienii de la noi, pe care i-ați văzut cât de penibili au fost la referendumul PRO-FAMILIE! Mi-a fost și îmi este rușine de ei. Au învățat de la ”frații” lor francezi, americani sau englezi, că fi politic înseamnă a fi ticălos și ipocrit. De fapt sunt mincinoși și nu se gândesc decât la ei. la viitorul ”lor”. La cariera lor. 
Timpul istoriei e pe sfârșite. Timp nu mai este. Răbdarea lui Dumnezeu este la margini, pentru că politicienii ucid religia creștină. Îl scot afară pe Hristos din istorie. iar Hristos nu vas fi învins niciodată. El este biruitorul!

În Franța creștinismul a fost răpus cu atrocitate. La noi încă mai suntem câteva milioane de oameni iubitori de tradiții, de slujbe, de morală creștină. Și pe noi vor să ne stârpească. Generația”tatuaților” slujește deschis diavolului. Internetul est enoul IDOL la care se închină miliarde de oameni. Ni se pregătesc cipuri sub frunte, carnete biometrice, suntem amenințați de mai mari-cî trebuie să ne închinăm doar la o anumită clasă politică ”așa zis PRO-BISERICĂ”, ni se ascultă telefoanele, ni se caută grșeșli în biografie ca să se motiveze în ”dosare de cadre” excluderea noastră, nu suntem solidari, nu sărim în ajutorul celor ce au curajul mărturisirii, ne bucurăm pentru că unii ne aruncă bani în ochi și uite așa facem și noi ”revoluție franceză”. Masonii înving prin progeniturile neo-comuniste, prin bărbi și mustăți de circumstanță, prin compromnisuri rușinoase. În curând va arde și NOTRE-DAME al nostru. Adică inima noastră! Și toți vom fi vinovați! Inclusiv noi cei ce am tăcut și am renunțat la mărturisire și la proclamarea identității noastre...