duminică, 24 decembrie 2017

CENACLUL A COLINDAT AZI ÎN TREI CĂMINE DE BĂTRÂNI!

Noi am fost Moș Crăciun! Membrii mai vechi și mai noi ai Cenaclului Lumină Lină, doar animați de spiritul filantropiei creștine au dus azi colindul în trei ”CĂMINE de bătrâni”- cu trei recitaluri și peste două sute și ceva de pachete cu daruri de sărbătoare. Este un record de de iubire pentru Cenaclul Lumină Lină și niciodată nu am făcut așa ceva. Să colindăm în patru zile opt locașuri de asistență socială sau medicală. Dar, oare poți să te pui cu inima cenacliștilor și a suporterilor ce-i însoțesc mereu? Nu, e imposibilă așa ceva. iar Cenaclul înseamnă mai ales o șansă unică de iubire.

CONCLUZIE: 
Sorin, Mihai, Andreea și ceilalți COLEGI sibieni, care au pus mai presus de orice interes personal dorința de a fi buni ”slujitori” ai cauzei cenaclului, iată că ”smerindu-se” au fost protagoniștii unor fapte inedite. Vedeți acum de ce este bine să te faci cenaclist și să mergi până la capăt cu cenaclul. Tocmai pentru că numai așa poți face și tu ceva bine pentru neamul tău și mai ales pentru cei oropsiți... Felicitări!

Sf. Mari Mc. Eustatie și soția sa, Teopista cu cei doi fii ai lor: Agapie și Teopist

Biserica Ortodoxă sărbătorește astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Eustatie și soția sa Teopista, cu cei doi fii: Agapie și Teopist. Mare Muc...