vineri, 22 decembrie 2017

7 CONCERTE ÎN TREI ZILE DE VIS!!!!!!!!!!!!!!!!

Mediaș
Trei zile de foc și șapte manifestări ale cenaclului. Pare incredibil,dar totul este adevărat. În patru spitale și în trei săli de concerte, sute și sute de oameni au simțit, pe acest final de an forța de expresie a Cenaclului Lumină Lină.
Plecat la drum acum opt ani și jumătate, printr-o organizare și emulație unică, în ciuda a mii și mii de obstacole, cenaclul își vede de treabă și reușește să trezească din amorțire poporul român. Să notăm așa:
1. Marți ora 14 recital de colinde la Spitalul Luther-Sibiu (Pediatrie) Atmosferă excepțională.
2. Marți ora 18.30 Concert la Mediaș în Sala Traube. Un concert de vis!
3. Miercuri ora 11.30 recital la Spitalul T.B.C. cu participarea I.P.S.Mitropolitul Laurențiu și zeci de oficialități sibiene. Șoc efectv pentru toți cei prezenți și o notă 10 cu felicitări pentru cei ce au cântat.
4. Miercuri ora 14 Recital la Spitalul de Pediatrie secția II-a. Superb!
5. Miercuri ora 18 super-concert la Sala Armatei. 600 de spectatori și trei ore de spectacol efectiv. Mirific, unic și irepetabil!
6. Joi ora 14 recital la Spitalul Copii Contagioși de pe strada Transilvaniei din Sibiu.
7. Spectacol de trei ore la Transelectrica Sibiu. Forță, patriotism și fără cuvinte...

Deci, Sibiul a avut parte timp șapte zile de câteva concerte marca Cenaclul Lumină Lină. pare neverosimil, dar totul este adevărat. Astfel că numărul manifestărilor cenaclului a ajuns la 441 și mergem mai departe cu alte concerte de vis...