joi, 11 decembrie 2014

TURNEUL CENACLULUI LUMINĂ LINĂ ÎN DATE SINTETICE!


- Cenaclul Lumină Lină, a desfășurat,începând cu luna noiembrie, 12 manifestări de muzică și poezie național creștină.
- Localitățile care au primit cenaclul au fost: București, Baia Mare, Băsești- Maramureș, Udine-Italia, Mestre-Italia, San Dona di Piave-Italia, Bazna-MEDIAȘ, Moșna, Valchid și Priboieni.
- S-au parcurs peste 6000 de kilometri cu microbuze, sau mașini personale, sau aproape 1600 de litri de carburanți. La drumurile Cenaclului s-au adăugat și drumurile autoturismelor de la Mediaș, Dumbrăveni sau Bistrița la Sibiu.
- Locul de plecare în turneu a fost mereu același: Biserica Sfântul Ioan Iacob din Sibiu.
- Echipa maximă a Cenaclului a fost: Preot Mihai Petian, Nelu Ivan, Ștefan Ion, Andrei Lazăr, Andreea Tecar, Alexandru Dănilă, Romică Harșanyi, Sorin Popa, Valentin Rațiu, Florin Loloiu, Dumitru Beu, Adrian Bunaciu, Preot Gheorghe Știrb, Ovidiu Contiș Preot coordonator Cătălin Dumitrean.
- S-au cântat peste 70 de piese, unele mai vechi și cerute de public, altele mai noi, altele creații speciale realizate la fața locului.
- S-au însumat în medie două ore de concert.
- Un cuvânt de mulțumire pentru inimosul șofer Vasile Kolosvari și pentru toți ceilalți colegi care au asigurat asistența tehnică a turneelor.
- S-a dormit în condiții bune, sau în microbuz,  a fost o atmosferă deosebită în grup, responsabil buna dispoziție fiind dragul nostru coleg Romică.
- Un plus pentru doamna Mirela Ivan- omul de suflet care a pus efort și inimă la toate concertele noastre.
- Toate concertele au fost prefațate pe postul național RADIO TRINITAS de colegul nostru Cosmin Rus.
- Ne-am deplasat cu boxe și material tehnic, greutate suportată de microbuze și de mașinile noastre personale.
- Ospitaliere au fost toate gazdele noastre, care au depus eforturi vizibile ca noi să ne simțim bine și să nu ne lipsească nimic.